ANGAJAM INSTALATORI / ABSOLVENTI INSTALATII!

SC VESATERM SRL

10-03-2016 | EXPIRA LA 09-04-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Executie lucrari de instalatii pentru constructii civile si industriale: INSTALATII SANITARE (alimentare cu apã caldã si rece, canalizare, montaj obiecte sanitare); INSTALATII TERMICE (centrale termice, calorifere, incalzire in pardoseala, cazane, pompe caldura, panouri solare); INSTALATII EDILITARE; INSTALATII CLIMATIZARE; INSTALATII ELECTRICE.


CERINTE

Daca esti o persoana motivata, dinamica, serioasa, cu aptitudini tehnice, pasionata de domeniul instalatiilor, dornica de a munci si a invata lucruri noi intr-un domeniu de viitor, te vrem in echipa noastra!
Experienta si/sau calificarea, cunostintele relevante in domeniu, permisul de conducere categoria B, reprezinta avantaje pe care le vom lua in considerare.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv in functie de cunostinte si performante.
Pregatire si specializare continua.
OFERIM: Pachet salarial atractiv in functie de cunostinte si performante.
Pregatire si specializare continua.
Posibilitatea dezvoltarii profesionale intr-un mediu de lucru profesionist, dinamic si tanar.


DESCRIEREA FIRMEI

SC VESATERM SRL. Oferim servicii de consultanta, proiectare, executie si intretinere in domeniul instalatiilor in constructii. Activam in domeniu si pe piata din Timisoara de 9 ani. Dinamismul, seriozitatea, profesionalismul si calitatea serviciilor oferite de noi sunt premiza pentru dezvoltarea noastra continua. In prezent clientii nostrii ne recomanda atat pe piata locala, cat si in restul tarii si strainatate.