Analist programator

SMITHFIELD FERME SRL

28-02-2009 | EXPIRA LA 06-03-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Realizeaza legatura dintre partea de business (financiar,contabilitate,productie,constructii)a companiei si sistemele informatice care ajuta la realizarea acesteia.
- Implementeaza noi aplicatii si module ale sistemelor informatice utilizate pentru controlul business-ului(JD Edwards).
- Modifica si dezvolta sistemele informatice de business pentru a fi conforme cu cerintele utilizatorilor.
- Creaza rapoarte folosind date din sistemele informatice pentru a pune la dispozitia utilizatorilor informatii in formatul cerut.
- Pregateste instructiuni de lucru, proceduri si documentatii pentru sistemele informatice implementate pentru a se asigura ca acestea sunt utilizate corect
- Rezolva problemele utilizatorilor legate de folosirea sistemului integrat.
- Instruieste utilizatorii pentru folosirea corecta a sistemului informatic.


CERINTE

- Experienta in implementari si lucrul cu solutii ERP
- Cunostinte elementare de contabilitate.
- Experienta in coordonarea de proiecte,gestiunea versiunilor,implicarea in etapa de analiza.
- Cunostinte de programare.
- Cunoasterea la nivel mediu-avansat a limbii engleze.


DESCRIEREA FIRMEI

Smithfield Foods, Inc. este cel mai mare producator si procesator de carne de porc din lume. In afara Statelor Unite, Smithfield este prezent in Anglia, Franta si Polonia si detine joint-ventures in Mexic, China si Spania, avand peste 52.300 de angajati.

In Romania si-a inceput activitatea in anul 2004, in Banat, o zona cu o bogata traditie si potential ridicat in productia de suine, capitalul investit pana in prezent ridicandu-se la peste 250 milioane USD. Activele achizitionate aici, precum si noile investitii se regasesc astazi in cadrul companiei Smithfield Ferme.

Compania Smithfield Ferme se ocupa de cresterea suinelor. In prezent fermele noastre sunt situate in judetul Timis si Arad.