ANALIST FINANCIAR

Vertical Finance S.R.L.

29-04-2016 | EXPIRA LA 01-05-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Însuşirea surselor de finanţare active şi a cunoştinţelor necesare elaborării de proiecte cu finanțare nerambursabilă, în conformitate cu Ghidurile solicitantului și cu legislația românească și/sau europeană în vigoare.
2. Elaborarea documentaţiilor economico-financiare aferente proiectelor cu finanțare nerambursabilă (Planuri de afaceri / Studii de pre-/fezabilitate / Memorii justificative, respectiv analize și planificări financiare, Analize cost-beneficiu, devize și bugete de investiții etc.).
3. Participarea la întocmirea de planuri de afaceri și strategii de dezvoltare a afacerii, studii de oportunitate etc. (analize pe istoric, previziuni financiare, bugete de investiții, centre de cost, cash-flow etc.).
4. Oferirea de consultanță de specialitate clienților și prospecților interesați de accesarea fondurilor nerambursabile, indiferent de categoria lor (publici, privați).


CERINTE

1. Studii superioare economice finalizate.
2. Experiență de minim 1 an în domeniul economico-financiar (analize și proiecții financiare).
3. Experiența în lucrul cu finanțări nerambursabile constituie un avantaj.
4. De asemenea, experiența în management constituie un real avantaj.
5. Abilităţi foarte bune de comunicare şi bun coechipier. Perseverenţă în atingerea obiectivelor propuse, capacitate şi motivare de a învăţa lucruri noi. Atitudine open-mind, creativitate şi iniţiativă. Gândire analitică şi potenţial crescut de concentrare.
6. Asumarea responsabilităţilor în sarcinile cu termene limită. Disponibilitate la efort şi rezistenţă la stres.


BENEFICII OFERITE

Salariu fix atractiv, negociabil
Telefon mobil și laptop de serviciu
Integrarea într-un mediu de lucru plăcut şi confortabil
O echipă profesionistă și tânără care să te sprijine


DESCRIEREA FIRMEI

Vertical Finance S.R.L. a fost înființată în data de 6 martie 2006 activând pe piața consultanței în fonduri nerambursabile. Perioada 2007-2011 a însemnat o acumulare de experiență și lărgire a portofoliului de clienți pe majoritatea programelor de finanțare de origine europeană și națională, disponibile României începând cu aderarea României la structura Uniunii Europene (2007) și nu numai: POR, POSCCE, POS DRU, PNDR, CBC IPA RO-SE, Ajutoare de minimis, programul BAS-BERD, Programul România-Elveția.Totodată, societatea s-a făcut prezentă pe piața locală și regională a firmelor de consultanță prin oferirea unei game variate de servicii privind elaborarea de rapoarte şi documentaţii tehnico-economice specifice: planuri de afaceri, studii de pre-/fezabilitate, analize cost-beneficiu, alte analize financiare, studii de piață, strategii de marketing, strategii de dezvoltare a afacerii, strategii de dezvoltare locală, pe diverse domenii de activitate, studii de oportunitate, cercetări de piață.