Administrator Cladire

Life Care Corp

31-07-2010 | EXPIRA LA 06-08-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Asigurarea functionarii tuturor echipamentelor si utilitatilor
- Coordonarea activitatii de paza si monitorizare video
- Gestionarea retururilor
- Coordonarea activitatii de curatenie


CERINTE

- Operare PC – MS Office, nivel de baza
- Carnet de conducere categoria B
- Cunostinte de limba Engleza
- Cunostinte minime de mecanica/constructii - constituie avantaj
- Seriozitate, punctualitate, disciplina, abilitati de comunicare eficienta, flexibil,
- Studii superioare (Institutul Politehnic, preferabil inginer in constructii)


BENEFICII OFERITE

Bonuri de masa
Telefon mobil
Bonus de performanta dupa primele 3 luni


DESCRIEREA FIRMEI

Life Care Corp este compania Nr. 1 in industria BIO din Romania.
Cu peste 35.000 de clienti parteneri, peste 800 de articole si o cifra de afaceri de 10 milioane Euro anual (valoare 2008) Life Care isi deschide portile in 2009 spre intreaga Europa. Ungaria, Bulgaria vor beneficia in prima faza de aceasta oportunitate.

Life Care Corp este detinatoarea brandurilor Life Impulse (suplimente alimentare lichide organice), BioHAUS (detergenti ecologici), Krauter Natur Arzt (cosmetice terapeutice cu ingredinete controlate biologic), Life Glam (accesorii beauty), BIOfusion (alimente functionale - in curand disponibile).

In plus, Life Care Corp. este compania ce reprezinta EXCLUSIV in Romania, Bulgaria, Serbia si Moldova
pe cei mai puternici si cei mai premiati producatori BIO din lume:

* Logona
* Alma Win
* Dynamic Health

Gama de produse este formata in special din produsele BIO: detergenti, produse de ingrijire corporala naturale, cosmetica decorativa (make-up) si suplimente nutritive.

* In viitorul apropiat vor fi disponibile servicii de telefonie mobila/fixa, internet, produse electronice.
* In prezent are peste 35.000 de membrii inregistrati, cu o crestere lunara de peste 20%. Oricine poate deveni consumator. Daca doreste, poate chiar porni o afacere personala (similara unei franchize) pe baza acestor produse.
* Life Care foloseste o platforma Multi Level Marketing, cel mai complex si recompensatoriu sistem de management al unei retele de consumatori. Fiecare cumparatura este rasplatita pe baza unei evidente computerizate si pe baza unei grile de bonificatii predefinite¿¿¿¿
* Life Care este compania ce dezvolta si sustine comunitatea BIO (adica orice persoana interesata de produse BIO si stilul de viata BIO si este dispusa sa impartaseasca aceasta preocupare).

Life Care este o companie care pune pret pe calitate. Pentru a oferi servicii de calitate si produse de calitate Life Care este o companie certificata ISO 9001 (click pentru a vizualiza certificatul ISO 9001 - Life Care Corp)

Life Care este unul dintre initiatori Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de produse BIO din Romania si este un puternic sustinator prin actiuni de lobby a reglementarii legislatiei Bio in Romania.

In acelasi timp Life Care este un membru activ in Asociatia RODSA ( Romanian Direct Selling Association ), avand responsabilitati in Comitetul Director RODSA.