TESTER - www.lumy.ro

SC Reea SRL

06-11-2013 | EXPIRA LA 08-11-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vrei să încerci lucruri noi? Devino tester în cadrul platformei Lumy.ro!

Platforma Lumy.ro este primul serviciu de usability testing din România și oferă tuturor persoanelor fizice posibilitatea de a-și crea un cont de tester, de a realiza teste de utilitate pentru site-uri, aplicații mobile sau aplicații ale rețelelor de socializare și, implicit, de a obține venituri din aceste activități.
O persoană poate deveni tester doar după ce își crează un cont pe www.lumy.ro, îl activează și completează profilul său cu datele solicitate. Testele se vor desfășura astfel, în condiții optime, iar rezultatele vor putea fi sintetizate în rapoarte elocvente pentru clienți.
În cadrul platformei, există două tipologii de testeri: tester începător și tester avansat. Singura diferență între aceste două tipologii de conturi este accesibilitatea la diferite tipuri de teste.


CERINTE

Doar persoanele care au împlinit 18 ani pot realiza teste de utilitate în cadrul platformei Lumy.ro. Noi le oferim un mediu complet nou și dinamic în care să se desfășoare, iar dotările minime necesare pentru a utiliza în condiții optime platforma sunt:
- O conexiune la Internet broadband DSL securizată;
- Un PC sau laptop
- Un USB port sau plug-in funcțional pentru căști și microfon;
- O adresă de e-mail validă;


DESCRIEREA FIRMEI

Platforma de usability testing – Lumy – a fost dezvoltată integral, de la concept până la implementare, de REEA.
Agenția interactivă REEA este prezentă de peste 15 ani pe piața națională și internațională de IT&C, oferind servicii web complete. REEA a investit peste 2 milioane de ore în dezvoltarea de start-up-uri locale și internaționale. Unul dintre cele mai recente proiecte de anvergură este Radical FM , un serviciu complet de music delivery. Alte start-up-uri lansate cu sprijinul REEA sunt: Freelogoservices, Arhiero, Qloud, Flipkey, OrderGroove, Harri, Tarabaculaptopuri.ro.
În cadrul departamentului de UX design al agenției, s-a identificat necesitatea feedback-ului real din partea pieței targetate. Obținerea acestuia poate fi costisitoare atât din punct de vedere financiar, cât și din perspectiva timpului necesar. Pentru diminuarea costurilor de orice tip, dar și pentru obținerea confirmării de care aveți nevoie, a faptului că designul realizat este într-adevăr user- friendly, am contopit experiența departamentului de UX design cu expertiza echipei de web design și know-how-ul programatorilor, astfel încât am dat naștere unui nou start-up marca REEA – Lumy.ro.