Operator Call Center

EuropaDNS SRL

20-08-2012 | EXPIRA LA 19-09-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

O operatoare trebuie sa raspunda la apelurile TELEFONICE si prin SMS clientilor care apeleaza la serviciile companiei. EXLCUS VIDEO CHAT!
Atributiile:
Identificarea solicitarilor clientilor, oferirea de raspunsuri profesioniste
Promovarea si vanzarea serviciilor companiei prin telefon
Pastrarea unui ton amabil si profesionist pe toata durata apelului
Folosirea corecta a aplicatiilor disponibile, astfel incat sa ofere informatii si sa inregistreze corect datele necesare
Contactarea potentialilor clienti si reprezentarea societatii in fata acestora
Indeplinirea planului de vanzari
Negocierea si incheierea contractelor, precum si urmarirea contractelor in derulare (respectarea termenelor si buna indeplinire a conditiilor contractuale)
Prospectarea pietei


CERINTE

Preferabil si cunostinte de limba engleza sau maghiara. Se ofera un post foarte interesant, intr-un colectiv tanar pentru persoane pasionate de comunicare. Se cauta persoane foarte sociabile, fara inhibitii in comunicare.


BENEFICII OFERITE

Mediu de lucru excelent, intr-o companie in crestere accentuata, conditii de lucru foarte bune. Posibilitati reale de crestere a salariului, in functie de eficienta si efortul depus. Carte de munca, analize medicale anual suportate de societate, etc.
- contactarea potentialilor clienti si reprezentarea societatii in fata acestora
- indeplinirea planului de vanzari
- urmarirea contractelor in derulare (respectarea termenelor si buna indeplinire a conditiilor contractuale)
- prospectarea pietei
- promovarea si prezentarea produselor societatii
- cunoasterea tehnicilor de vanzare prin telefon;
- bune abilitati de comunicare si convingere
- abilitati de prezentare, ascultare, seriozitate, constiinciozitate;
- orientare spre client;
- cunostinte de operare PC.


DESCRIEREA FIRMEI

EuropaDNS este alegerea ideala atunci cand esti in cautarea unui partener web profesionist pentru a crea solutii on-line adaptate la nevoile companiei tale.
Agentia noastra se diferentiaza de concurenta prin complexitatea serviciilor oferite - EuropaDNS nu creaza pur si simplu site-uri web atractive din punct de vedere vizual, ci site-uri specializate, al caror design si continut atrag vizitatori ce corespund profilului potentialilor tai clienti.
Experientele acumulate au demonstrat ca ne putem adapta unei largi varietati de clienti si target-uri, in parteneriate ce adesea au in comun doar rezultatul final: un website de succes si un client satisfacut. Mail multe detalii pe http://www.xmcc.org/