Consultant vanzari usi sectionale

SC SWING TRADE SRL

02-06-2015 | EXPIRA LA 04-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Intr-o piata de constructii in crestere avem nevoie de agenti comerciali cu experienta si rezultate in vanzari, persoane dinamice interesate mai mult de obtinerea unor venituri ridicate decat de timpul petrecut muncind.
Va rugam sa aplicati doar daca aveti rezultate relevante in vanzari si daca sunteti interesati de a obtine rezultate alaturi de noi.

Producator si distribuitor de usi sectionale rezidentiale si industriale, grilaje metalice, confectii metalice si accesorii pentru porti, precum si a altor solutii de inchidere a spatiilor industriale ne mandrim cu o echipa formata din persoane care sunt multumite la noi de peste 10 ani.


CERINTE

Agent de vanzari in domeniul industrial , in special usi sectionale rezidentiale si industriale, grilaje metalice, porti si accesorii porti. Fiind lider pe piata din Transilvania, posibilitatile de castig sunt practic nelimitate.


BENEFICII OFERITE

Oferim :
- suport tehnic, logistic si informational
- salariu fix si comision din vanzari


DESCRIEREA FIRMEI

Producator si distribuitor de usi sectionale rezidentiale si industriale, grilaje metalice, confectii metalice si accesorii pentru porti, precum si a altor solutii de inchidere a spatiilor industriale ne mandrim cu o