consilier economist in comert si marketing

imatex sa

22-03-2012 | EXPIRA LA 24-03-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Gestionarea si mentinerea relatiei cu clientii externi ai societatii
Organizeaza evenimente si campanii integrate (targuri si expozitii)
Pregateste intalnirile de lucru
Redacteaza si gestioneaza corespondenta comerciala (oferte de pret, adrese, faxuri, mailuri) in limbile romana/engleza/germana/franceza


CERINTE

Studii superioare
Cunostinte de utilizare PC
Limbi straine (engleza/germana/franceza) – nivel mediu/avansat


BENEFICII OFERITE

-


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in 1948, SC Imatex SA este o companie specializata in proiectarea si producerea componentelor de masini pentru diferite sectoare industriale.
Dupa 1989, ne-am confruntat cu restructurarea completă a pieţei interne. A aparut piata externă, cu solicitari de livrare de piese, subansamble, iar mai târziu şi de masini unelte, care au necesitat restucturarea şi modernizarea intreprinderii.
Cu o constructie si infrastructura foarte moderna, dotata cu toate cele necesare desfasurarii procesului de productie la nivelul cerintelor si exigentelor actuale a normelor europene, noua IMATEX dispune de o suprafata totala construită de 7100 m² aferenţi halei de productie, impartita in zone de ateliere de productie partial separate, in vreme ce suprafata totala a birourilor este de 600 m². Fabrica este dotata cu utilaje si echipamente de ultima generatie.
Domeniul de Activitate : proiectarea, fabricarea şi comertul de piese componente, subansamble si utilaje pentru industria constructoare de maşini.