Analist SEO&AdWords

TjobsRecruit

20-05-2013 | EXPIRA LA 22-05-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

NU cautam un coleg care sa munceasca alaturi de noi!

...si asta pentru ca suntem convinsi ca atunci cand te vei alatura Tjobs o vei face din pasiune. Iar atunci cand ai ocazia sa faci ceea ce iti place, notiunile de “efort”, “munca”, “job” dispar ca prin minune.


Cum stau lucrurile la TJOBS?

Programul flexibil – nici noi nu suntem prieteni cu primele ore ale diminetii :) De aceea oferim, la alegere, tone de cafea si/sau ore flexibile de lucru.

Mediul relaxant – in aceasta vara lucram in gradina...pe bune!

Varietate maxima – te poti delecta cu toate site-urile aferente TJOBS si iti putem garanta ca sunt multe, sunt complexe si au puterea de a alunga rutina.


CERINTE

Ce vei face?

Vei planifica, implementa si monitoriza activitatea de promovare online pentru toate site-urile TJOBS;

Vei fi la curent si vei anticipa posibile modificari in domeniile SEO&SEM;

Vei avea responsabilitatea coordonarii furnizorilor externi;

Vei activa ca si back-up pentru manager-ul de departament;

Vei estima si urmari bugetele financiare si de timp.



Care este urmatorul pas?

Daca ai experienta puternica pe parte de SEO&SEM, daca iti place sa scrii si esti pregatit sa intri intr-un proiect genial, asteptam CV-ul si te invitam sa ne cunosti.


DESCRIEREA FIRMEI

TjobsRecruit este divizia de leasing de personal si recrutare a Grupului Tjobs, cu prezenta la nivel international, furnizor de servicii de leasing de personal si solutii de recrutare.
Grupul Tjobs este un concept unic de recrutare, activ la nivel international, bazat pe un sistem integrat care asigura desfasurarea în timp real a procesului de recrutare.