Director Agentie - Tg-Jiu, judetul Gorj

Raiffeisen Bank S.A.

28-02-2008 | EXPIRA LA 29-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

· Coordoneaza activitatea Agentiei, mentine si dezvolta baza de clienti existenta
· Identifica potentiali clienti si prezinta acestora produsele bancii
· Identifica nevoile clientilor, recomandand serviciile si produsele adecvate
· Asigura supervizarea activitatii de creditare retail, activitatii de promovare a serviciilor de plata electronica tip Multicash, de promovare si incheiere contracte carduri si servicii de acceptare carduri la comercianti
· Asigura realizarea bugetului si a contului de profit si pierderi prin realizarea indicatorilor trasati de conducerea grupului


CERINTE

· Studii universitare absolvite (diploma de licenta)
· Preferabil 3 ani experienta profesionala si minim 1 an experienta in domeniul financiar-bancar
· Cunostinte solide despre produse si servicii bancare, instrumente de plata
· Foarte bune abilitati de comunicare si relationare
· Abilitati de vanzare si negociere
· Foarte bune abilitati organizatorice
· Abilitati de rezolvare a problemelor
· Abilitati operare PC
· Capacitatea de a lucra sub presiune
· Cunoasterea limbii engleze – nivel avansat


BENEFICII OFERITE

· Pachet salarial atractiv, corelat cu expertiza dumneavoastra
· Pachet consistent de beneficii
· Oportunitati reale de dezvoltare profesionala
· Programe de instruire si dezvoltare profesionala si personala


DESCRIEREA FIRMEI

Raiffeisen Bank - Reusim Impreuna

Raiffeisen Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse si servicii de cea mai buna calitate persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM si EPOS, phone-banking si mobile banking.

Raiffeisen Bank aduce in Romania traditia bancara de peste 130 de ani a grupului austriac Raiffeisen, bazata pe accesibilitate, eficienta si incredere. Raiffeisen Zentralbank Osterreich AG (RZB) Viena este institutia centrala a Grupului Bancar Raiffeisen Bank din Austria, cel mai puternic grup bancar din tara. RZB este cea mai mare banca corporatista si de investitii din Austria si considera Europa Centrala si de Est ca piata strategica unde opereaza o retea de 15 banci cu peste 800 de unitati bancare, prin intermediul Raiffeisen International Bank Holding AG.

Raiffeisen Bank Romania a rezultat prin fuziunea incheiata in iunie 2002 a celor doua entitati detinute de RZB in Romania - Raiffeisen Bank (Romania), infiintata in 1998 ca subsidiara a Grupului RZB, si Banca Agricola, achizitionata in 2001.

Istoricul si traditia de 130 de ani a grupului RZB, resursele sale, orientarea catre calitate si satisfacerea nevoilor clientilor vor constitui un sprijin în afirmarea talentului tau si te vor ajuta sa-ti transpui visele în realitate. Iti oferim un loc de munca dinamic si provocator si întreg sprijinul necesar pentru a putea obtine rezultate foarte bune.

Viziteaza site-ul nostru www.raiffeisen.ro si afla mai multe detalii despre oportunitatile de cariera din cadrul bancii.