Agent achizitii - Targu Jiu (SC Sapte Spice SA)

VEL PITAR SA

15-05-2013 | EXPIRA LA 17-05-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Realizeaza aprovizionarea cu materii prime si materiale, receptia cantitativa si calitativa a acestora in cadrul companiei;
- Asigura interfata cu furnizorii in vederea aprovizionarii necesarului de materii prime si materiale auxiliare pentru productia din cadrul companiei.
- Identificarea de furnizori interni pentru materii prime, materiale consumabile, ambalaje, piese de schimb si mijloace fixe folosite in cadrul societatii si identificarea celor mai bune oferte;
- Intocmirea propunerilor de achizitii


CERINTE

- Experienţă de min. 2 ani în achiziţii
- Posesor permis conducere ctg.B
- Experienta in relationarea cu colaboratorii
- Abilitati de lucru in echipa, comunicare si negociere
- Capacitatea de a lua decizii si de a seta prioritati
- Studii superioare finalizate
- Operare PC nivel mediu


DESCRIEREA FIRMEI

Vel Pitar este membra a grupului american de investitii New Century Holdings, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania cu plasamente de peste 200 milioane de dolari. Grupul NCH are in prezent detineri in: industria electrotehnica, panificatie, industria materialelor de constructii, servicii financiar-bancare, servicii financiare de capital, proprietati imobiliare, fiind actionar majoritar la multe companii din aceste domenii.

Vel Pitar, companie romaneasca aflata intre liderii industriei alimentare, desfasoara activitati la nivel national prin cele 11 puncte de productie fiind prezenta pe segmentele: panificatie, morarit, biscuiti, napolitane, paste fainoase si vanzare cu amanuntul.

Vel Pitar este o organizatie dinamica de peste 5 000 de angajati, care urmareste atragerea de profesionisti orientati spre obtinerea de rezultate. Incurajam initiativa personala, oferind oportunitati deosebite de invatare si crestere, intr-un mediu ce recompenseaza performanta individuala.
Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati site-ul companiei www.velpitar.ro