Manager Logistica

SD Human Capital

07-09-2017 | EXPIRA LA 07-10-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

SD Human Capital
Echipa SD Human Capital este specializață în găsirea și atragerea celor mai talentati profesionisti și susținerea proiectelor internaționale și a mobilității capitalului uman. Considerăm adaptarea culturală ca fiind unul dintre factorii cheie ai succesului si oferim intotdeauna servicii personalizate colaboratorilor nostri.

DESCRIEREA COMPANIEI

FERRO este un furnizor global de pigmenti, coloranti si materiale de constructii functionale si decorative. Produsele Ferro și tehnologiile utilizate sporesc valoarea produselor a mii de producători din întreaga lume și imbunatatesc zi de zi viața a milioane de clienti.

Corporatia realizeaza vânzări anuale de peste un miliard de dolari. Produsele FERRO sunt destinate clientilor din domeniului constructiilor, al automobilelor, al produselor electronice, al produselor industriale, dar si al aparatelor de uz casnic.
Experienta vasta in domeniul tehnologiei pigmentilor si a sticlei si in ingineria particulelor, le permite sa dezvolte materiale care indeplinesc cele mai exigente cerinte intr-o gama larga de aplicatii. Cu sediul în Cleveland, Ohio, S.U.A., compania are aproape 5000 de angajați si o prezență globală în 26 de țări.

FERRO a încorporat recent compañía NUBIOLA, un producător mondial de pigmenți anorganici de specialitate și cel mai mare producător mondial de Ultramarine Blue - un pigment de înaltă calitate utilizat pentru materiale plastice și construcții datorită durabilității sale, atributelor coloristice unice precum și capacității sale de albire.
Fabrica de producție din România (Doicesti, Targoviste) reprezinta un factor-cheie atat pentru furnizarea de soluții inovatoare de pigmenti, cat și pentru menținerea prezenței Ferro pe piata din peste 85 de țări din întreaga lume.

Achiziția face parte din strategia de dezvoltare care are ca obietiv o creștere profitabilă prin extinderea vânzărilor pe piețele emergente, cat și accelerarea eforturilor de dezvoltare a produselor. Ca parte a programului FERRO, Nubiola se va angaja intr-o noua faza de crestere, incluzand programe avansate de Cercetare, automatizarea proceselor de productie si dezvoltarea de produse inovatoare.

"Suntem multumiti de progresul nostru si păşim cu incredere catre viitor."


Oportunitatea profesionala

Compania Ferro caută un Supply Chain Manager fiabil pentru a fi responsabil de managementul general al Departamentului de Logistica. Responsabilitățile candidatului ideal includ organizarea și monitorizarea si gestionarea intregului proces de comanda, stocare și distribuție de produse. Obiectivul final al acestui rol este dezvoltarea afacerii și asigurarea fidelizarii și a satisfacției clienților Ferro.


Principalele responsabilități vor fi:

• Coordonarea și controlul activității la nivelul Departamentului de Logistica
• Coordonarea activității depozitului companiei din punct de vedere administrativ
• Coordonarea și controlul permanent al depozitarii, stocarii si distributiei produselor
• Asigurarea transportului necesar pentru livrarea produselor
• Verificarea comenzilor si a documentelor de export
• Verificarea și asigurarea acurateții prețurilor convenite în contracte și comenzi
• Urmărirea stocului de produse finite, materii prime, materiale și piese de schimb aflate în gestiune


CERINTE

Aptitudini necesare

Pentru postul de Manager Logistica, calificările vor include în mod ideal:
• Formare tehnică sau economică (pregătirea de specialitate constituie un avantaj)
• Minim 2 ani de experiență într-un departament de logistică, precum și cunoștințe de piață în domeniul materiilor prime chimice
• Cunoașterea aprofundată a proceselor logistice și a proceselor de gestionare a lanțului de aprovizionare
• Nivel intermediar de limba engleză (scris și vorbit)
• Abilități foarte bune de operare calculator – MS Office (cunostinte SAP constituie un avantaj)
• Amortizarea costurilor
• Abilitatea de a lucra sub presiune și de a prioritiza diverse sarcini
• Flexibilitate și disponibilitatea de a lucra într-un mediu dinamic
•Abilitatea de a-și asuma responsabilitatea și de a gestiona activitatea persoanelor aflate in subordine
• Abilitatea de a comunica si negocia in mod eficient; spirit de echipă


BENEFICII OFERITE

Beneficii

Compensarea lunara pentru acest rol va depinde de calificările și experiența candidatului și va fi determinată având în vedere practica regională, variind intre 5.400 si 6.400 lei. Angajații Ferro beneficiază, de asemenea, de asigurare medicala (servicii medicale complete extinse pana la rudele de gradul I), de sistemul de bonusuri Ferro (bonus lunar Transport + bonus de Crăciun, Sarbatori Pascale și 8 martie și cine festive), de o masa calda pe zi (luni-vineri) precum si de cursuri gratuite de limba Engleza.

Sunteți pregatiti să pasiti alaturi de noi catre viitor?


Locație

Punctul de lucru se află în Doicesti, jud. Dambovita, la numai cativa km de orasul Targoviste. Ca membru al echipei Ferro, veți avea șansa de a vă dezvolta cariera intr-un cadru profesional excelent.


Cum puteti aplica

După cum am menționat anterior, compania Ferro se va angaja într-o nouă fază de creștere, incluzând programe avansate de cercetare si dezvoltarea de produse inovatoare și pigmenti, precum si automatizarea procesului de productie.
Investițiile continue în extinderea instalațiilor, noile tehnologii și forța de muncă de elită pozitioneaza compania Ferro mereu cu un pas în fața competitorilor. Compania va ofera ocazia de a lucra într-un mediu diversificat, unde primeaza dezvoltarea personala și profesionala a angajatilor. Ferro va fi alaturi de dumneavoastra inca da la inceputul activitatii, prin programul de training specializat.



Împărtășiti pasiunea noastra pentru inovație și culori?
Doriți să vă dovediți abilitățile de lider?
Doriti să fiti o parte din succesul nostru?

Dacă răspunsul dvs. este DA, atunci puteți aplica pentru acest post prin trimiterea CV-ului dvs. actualizat la adresele noastre de e-mail: info@sdhumancapital.com sau ivoicu.sdhumancapital@gmail.com cu mentiunea "Supply Chain Manager". Asteptam cu interés aplicatia dumneavoastra!


DESCRIEREA FIRMEI

SD Human Capital
Echipa SD Human Capital este specializață în găsirea și atragerea celor mai talentati profesionisti și susținerea proiectelor internaționale și a mobilității capitalului uman. Considerăm adaptarea culturală ca fiind unul dintre factorii cheie ai succesului si oferim intotdeauna servicii personalizate colaboratorilor nostri.