Bucatar Sef (Master Chef)

Confidential

12-04-2012 | EXPIRA LA 14-04-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea postului / Responsabilitati:

• Rolul principal al oricarui angajat la firmei noastre este acela de a deveni parte integranta a echipei, de a constientiza si a-si asuma importanta pe care o are la buna functionare a lucrurilor, si de a actiona permanent convins fiind ca beneficiul firmei este singurul care confera castig personal.
• Asigura prepararea comenzilor culinare cu respectarea specificatiilor calitative si incadrarea in timpul alocat fiecarui produs in parte. Raspunde de calitatea produselor servite si de timpul de preparare a acestora.
• Realizeaza elemente decorative ale produselor preparate. Raspunde de aspectul comercial al preparatelor.
• Stabileste, impreuna cu managerul, meniul restaurantului, gama de produse, ofertele de pret etc.
• Respecta fluxurile tehnologice în conformitate cu procedurile curente de lucru în bucatarie.
• Se preocupa permanent de crearea de noi produse (pe care le va propune managerului) si cresterea competitivitatii raportului cantitate - calitate - pret al produselor.
• Decide asupra calitatii si competitivitarii materiilor prime si intocmeste nesecarele de aprovizionare. Face propuneri de achizitionare de echipamente si de imbunatatire a bucatariei.
• Tine gestiunea bucatariei impreuna cu managerul localului.
• Implementeaza (impreuna cu managerul) si supravegheaza respectarea regulilor de igiena si siguranta a alimentelor (HACCP), raspunde de ordinea si curatenia din bucatarie.
• Promoveaza permanent localul si reprezinta imaginea acestuia in toate activitatile si relatiile extraprofesionale.


CERINTE

Persoana care va ocupa acest post, trebuie sa posede urmatoarele caracteristici:

• Nu cautam un simplu bucatar, avem nevoie de un artist culinar. Pasiunea pentru bucatarie, satisfactia de a crea, interesul fata de implinirea profesionala, sunt cele mai importante valori pe care ni le dorim pentru Chef-ul nostru. Vrem sa gatiti nu cu lingura si oala, ci cu harul și sufletul.
• Creativitatea, este de asemenea o calitate pe care se va pune accent; diferenta va fi facuta de catre imaginatia culinara si capacitatea de a concepe produse competitive care sa ofere identitate localului.
• O foarte buna cunoastere a bucatariei romanesti (rece si calda) este o cerinta obligatorie. Cunoasterea unei alte bucatarii reprezinta un avataj. Notiunile despre bucataria italieneasca reprezinta un plus valoros.
• Profesionist aflat in cautarea „unui cuib” in care „sa se aseze” si care sa-i devina o a doua casa, a unei echipe in care sa se integreze si care sa-i devina o a doua familie. Ne dorim o colaborare de lunga durata, nu una sezoniera.
• Seriozitate totala, onestitate, implicare deplina, devotament, disciplina, spirit de echipa, dorinta de afirmare, capacitate de lucru la program prelungit, disponibilitate de a lucra in week-end, abilitati de gestionare a situatiilor de lucru in conditii de stres ridicat, rapiditate, incadrare in termenele de lucru,
atentie distributiva, vigilenta asupra detaliilor, interes permanent de invatare si imbunatatire a tehnicilor gastronomice.
• Postul se adresează persoanelor cu experiență în muncă, dar daca aceasta va lipseste, insa intruniti conditiile de mai sus, bucataria reprezinta mediul in care va regasiti cel mai bine si considerati ca ne puteti uimi cu aptitudinile dvs. culinare, va invitam sa o faceti.
• Cunostintele / cursurile de igiena alimentara (HACCP) reprezinta un mare avantaj.
• Minim studii medii. Altfel de studii reprezinta un avantaj. Recomandarile in domeniu sunt un plus. Cursurile de profil / calificarile sunt un atu. Proba practica reprezinta cartea de vizita cea mai graitoare a dvs.


BENEFICII OFERITE

Alte informatii:

• Se va sustine o proba de lucru la interviu, iar apoi, procesul de recrutare va presupune o perioada de proba de 3 luni (cu contract de munca); dupa aceasta perioada, daca rezultatele sunt satisfacatoare, se va incheia contract pe perioada nedeterminata. (Atentie! se cauta o persoana interesata de o colaborare de lunga durata).
• Conditiile de lucru, salariul si celelalte beneficii sunt negociabile dupa perioada de proba.
• Informatii suplimentare puteti obtineti la telefon 0723020478 - Andrei (intre orele 9:30 si 22:30).
• CV-urile, recomandarile si scrisorile de intentie, se primesc pe email la adresa
gianibad@yahoo.com, pentru a putea fi accesibile tuturor membrilor comisiei de evaluare a candidatilor.