Dr pediatru Suedia

Business Activ Consult

15-06-2012 | EXPIRA LA 15-07-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Se cauta medici Pediatri specialisti cu experienta in pediatrie si neonatologie.


CERINTE

Se cere: experienta in Spitale universitare din Romania, dotate cu aparatura moderna.



Se ofera:



O scurta calatorie in Suedia unde aveti posibilitatea de a lua un prim contact cu spitalul si cu membrii staf-ului, cu metodele si instrumetele de lucru inainte de inceperea cursului
Se lucreaza pentru spitale de stat.
Salariu pe perioada de proba de 6 luni va fi de 5000 euro brut iar net de 3300 euro pe luna. Dupa cele 6 luni urmand sa vi se mareasca salariul ajungand la 7500 euro pe luna pentru 40 de ore pe saptamana.
Curs de limba platit de catre angajator pe o perioada de 3-6 luni.Pe perioada cursului primiti o bursa de 700 de euro iar toate costurile platite de catre angajator. Masa si cazare sunt asigurate si platite de catre angajator pe parcursul cursului.
Timpul normal de lucru de 40 de ore pe saptamana
Plata pentru orele suplimentare
5 saptamani de concediu platit pe an
Sistemul de pensie
Salariul intreg in perioada concediului de boala
Sprijin pentru acomodare si instalarea medicului in Suedia(cursuri de legislatie suedeza asigurate, ajutor in gasirea unei locuinte, asistenta pentru inscrierea la Colegiul medicilor din Suedia, plata pentru Toate costurile privind recrutarea,cursul de limba si stabilirea dvs in Suedia vor fi suportate de catre angajator.


DESCRIEREA FIRMEI

Business Activ Consult este o firma de consultanta in domeniul afacerilor si resurselor umane.

Serviciile noastre sunt special concepute pentru a se adapta tuturor solicitarilor intr-o piata in continua dezvoltare in care concurenta este din ce in ce mai acerba iar nevoia promovarii valorilor este in continua crestere.