Angajăm bun cunoscător de limba engleză pentru activitatea de traduceri

SC Publitrad SRL

21-03-2016 | EXPIRA LA 23-03-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Traducere de documente din domeniul tehnic, juridic, medical, economic etc., respectând în totalitate documentul sursă; traducere documente în diferite programe specializate, lucru în echipă în cadrul proiectelor cu volum mare ș.a..


CERINTE

Bună cunoaştere a limbii române și engleze; abilități de lucru cu calculatorul, cunoaşterea pachetului MS Office (în special Microsoft Word); respectarea termenelor pentru traduceri; punctualitate şi seriozitate.

Așteptăm CV-urile celor interesați pe adresa de e-mail: sales@publitrad.ro


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial motivant și posibilitatea de a avansa pe un post superior; atmosferă de lucru profesionistă și sprijin din partea colectivului pentru finalizarea proiectelor; training on-the-job și dezvoltare continuă.


DESCRIEREA FIRMEI

Cu o experiență de peste 7 ani, PUBLITRAD este o agenție din România care oferă soluții integrate de traducere operând atât în regim normal, cât și la urgență;

Suntem o echipă de oameni pasionați de lingvistică, profesioniști și ne dedicăm în totalitate fiecărui proiect cu atenție și seriozitate ;

Suntem mai mult decât un “birou de traduceri”, suntem partenerul dumneavoastră de încredere, pe care vă puteți baza atunci când vine vorba de traduceri, revizuiri, corecturi sau interpretariat.