Tehnician mecanic/electric in domeniul automotive- STRAINATATE

Personal Solutions

02-09-2013 | EXPIRA LA 04-09-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru un partener- Societate germana cu filiala in Sibiu ce are un istoric in domeniul auto lucrand cu importante case constructoare germane, cautam:
Tehnician Electro/ Mecanic/Electromecanic in domeniul automotive- mentenanta/productie pentru liniile de fabricatie.
Sarcinile de lucru se refera la intretinere, montaj, executie pe parte electrica si mecanica a liniilor robotizate de montaj. Se va lucra in echipa electro- mecanici si ingineri la sediul unor parteneri din spatiul EU sau exracomunitar pe perioade determinate.


CERINTE

Studii si calificari medii pe profilul electrician/ electromecanic /mecanic pentru domeniul auto.
Lb. engleza la un nivel f. bun.
Experienta de 1 an pe mententanta/productie linie de asamblare auto.
Pasaport viabil, disponibilitate la plecare imediat ce se solicita..
Permis conducere categ. B
Cunostinte de operare PC, autocad-avantaj, citire si executare scheme electice, altele pe profilul jobului.
Cazier curat, seriozitate maxima.


BENEFICII OFERITE

Salariu lunar la un nivel bun pentru perioada cand nu se afla in misiune de lucru in strainatate si timp libe- angajat la societatea din Sibiur.
Diurna legala pentru lucrul in strainatate.
Plata cazare si transport in strainatate.
Nu platiti niciun comision pentru selectarea dvs.
Va rugam sa aplicati cu CV in engleza cu foto, specificand solicitarile salariale, data de la care sunteti disponibil si 1-2 persoane care va pot recomanda.Numai cei ce indeplinesc aceste conditii pot fi selectati.
Multumim tuturor aplicantilor.


DESCRIEREA FIRMEI

Personal Solutions este o companie infiintata in 2005 ce activeaza in domeniul Resurselor Umane cu scopul de a oferi solutii complexe pentru problememele cu care se confrunta jucatorii de pe piata muncii. Avem experienta in recrutarea de personal ( aceasta s-a dezvoltat lucrand pentru parteneri din industia automotive-interni si externi, big-retail si hotelarie), in administrare de personal, traininguri.
Misiunea noastra este cresterea productivitatii partenerilor printr-o buna gestionare si eficientizare a resurselor umane de care dispun.
Pentru companii , oferim solutii legate de strategia de dezvoltare a personalului( elaborare organigrame, buget de RU, obiective si evaluare angajati, traininguri, recrutare management si operational pe termen scurt si de perspectiva) precum si consultanta pentru eficentizarea proceselor organizationale ce se refera la Resursele Umane( circuit info, proceduri de lucru).
Asiguram consultanta persoanelor care doresc sa se angajeze si/sau sa-si dezvolte cariera.
Oferim servicii de consultanta in inginerie pentru cele mai ridicate standarde.