SUDOR SUB STRAT DE FLUX

NEW STYLE INTERNATIONAL JOBS

27-04-2009 | EXPIRA LA 03-05-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agentia New Style recruteaza sudori cu experienta in sudura substrat de flux pe masini automate pentru contracte de munca in Italia in cadrul unei companii de ansamble si subansamble destinate industriei petrochimice.
Principalele sarcini se refera la citirea si aplicarea procedurilor WPS, respectarea ciclului termic necesar ( preincalzire, interpass etc.), sudura pe mai multe tipuri de materiale.
Angajatul va fi responsabil pentru respectarea standardelor de calitate cerute de acest procedeu, realizarea sarcinilor in timp util si va lucra in conditii de autonomie.

Va puteti depune candidatura si pe adresa noastra de e-mail: office@newstyle-jobs.ro specificand in subiect meseria pentru care aplicati.


CERINTE

-experienta in domeniu de minim 3 ani
-cunostintele de limba italiana constituie un avantaj
-capacitatea de a lucra autonom
-abilitati de interrelationare
-capacitatea de a interpreta corect instructiunile primite, specifice acestui post precum si cunostinte necesare utilizarii echipamentelor primite


BENEFICII OFERITE

-salariu motivant
-posibilitatea consolidarii carierei in cadrul unei companii de prestigiu
-transport si cazare asigurate gratuit de catre angajator
-asigurare medicala internationala


DESCRIEREA FIRMEI

Societatea noastra isi desfasoara activitatea in plasarea fortei de munca in tara si in strainatate, in domenii diferite. Cu noi puteti deveni angajati ai unor companii internationale de succes, va puteti construi o cariera profesionala in medii competitive. Pentru detalii, accesati www.newstyle-jobs.ro