patiser coordonator (patiser- cofetar) - hotel 4 stele, 30 mile de Londra

G&G International Recruitment

23-04-2009 | EXPIRA LA 29-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru clientul nostru un hotel de 4 stele si 2 AA rosettes situat la o distanta de 30 mile de Londra recrutam un patiser coordonator cu experienta care sa coordoneze activitatea pe o tura si un patiser care sa asiste in prepararea meniului.

Detalii despre post:

Inceperea contractului: inceputul lunii februarie
Salariu : salariu de 17 -18.000 lire sterline/an (pt patiserul coordonator) si 15-16 pentru patiserul assistent
Cazarea : asigurata
Durata contract : 1 an cu posibilitatea de prelungire


CERINTE

Cerinte :
- experienta in hoteluri de 4-5 stele, vase de croaziera sau restaurante de fine dining,
- experienta de cel putin 2 ani pe postul de patiser coordonator in preparare pt servirea a la carte
- Abilitati practice deosebite + aptitudi de invatare rapida a noilor preparate implementate
- cunostinte de limba engleza medii


** daca nu corespunzi criteriilor de mai sus si doresti un loc de munca sau dezvoltarea unei cariere in Marea Britanie in departamentul de Bucatarie /Patiserie/Cofetarie va rugam sa va reconfirmati interesul prin trimiterea cvului la mihaela@ihrc.ro sau office@ihrc.ro cu codul : CHEF PASTRY - UK – 0109

*** pt cei care doresc un loc de munca in hoteluri, restaurante din Bucuresti va recomandam sa va reconfirmati interesul prin trimiterea cvului la cariere@ihrc.ro cu codul CHEF -RO-11

**** pt cei ce doresc sa-si suplimenteze veniturile va putem asigura in cursul saptamanii sau weekend participarea la organizarea de evenimente ca bucatari relief ! pt detalii suplimentare sunati la 031 107 24 13

Nu uitati ; incepand cu 03.Noiembrie.2008 ne-am mutat in « casa noua » !! accesand www.ihrc.ro veti afla noua adresa si nr de telefon !

Mult succes in continuare alaturi de G&G !!!


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in 2001, G&G este deja un nume binecunoscut in randul societatilor de resurse umane atat pe piata locala cat si internationala, avand 6 ani de experienta in furnizarea serviciilor de recrutare si selectie de personal in domeniul HoReCa (hotel, restaurant, catering) pentru toate departamentele si orice nivel de competenta profesionala.

Echipa noastra, formata din consultanti interni si externi cu experienta si pregatire profesionala in psihologie organizationala, specializata in resurse umane, este condusa de aceleasi principii etice bazate pe confidentialitate, impartialitate, obiectivitate, onestitate, profesionalism, total dedicata finalizarii oricarui proiect la nivelul asteptarilor dvs.

Investitiile facute de G&G in cei 6 ani de activitate in dezvoltarea parteneriatelor atat cu societati de acelasi profil din tara si strainatate, cat si cu profesionisti ce activeaza in domeniu, ne ofera posibilitatea de a propune pachete calitative de servicii in domeniul HoReCa.

Noi reintoarcem promisiunea facuta partenerilor prin obtinerea capitalului de resurse umane de care au nevoie pentru atingerea obiectivelor strategice propuse sau prin identificarea unui loc de munca corespunzator pregatirii profesionale si abilitatilor interpersonale.

Experienta, echipa si serviciile noastre ne recomanda ca fiind ceea ce dvs. cautati.