Development Instructor

Drh-Holsted Denmark

22-11-2009 | EXPIRA LA 28-11-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Development Instructor-ii (D.I.) sunt persoane din toate tarile de pe Glob, tineri sii varstnici, cu sau fara nicio experienta, muncitoare, adaptabile, motivate, dornice sa invete si sa treaca prin diverse experiente noi, dar mai ales cu o inima mare, gata sa-si ajute semenii aflati iin durere.
Oricine poate sa devina "Development Instructor" si sa lucreze la unul dintre proiectele organizate de Humana People to People, trecand mai intai prin programul de pregatire a VOLUNTARILOR oferit de una din scolile DRH din intreaga lume. scoala din Europa se afla in Danemarca (DRH Holsted) si pregateste D.I. pentru proiecte precum Child Aid, Teacher s College, AIDS/HIV information, Farmer s Club in Mozambique, Zambia, Angola si Malawi.
Se plateste o taxa de inscrire de 200 euro.


CERINTE

Cunostinte de limba engleza - nivel conversational.
Spirit de echipa, motivatie puternica si rabdare.


BENEFICII OFERITE

Experienta de viata, caltorii in tari nordice, oportunitatea de a vedea Africa si multe altele. Se ofera cazare si masa, bani de buzunar pentru Africa, asigurare medicala.


DESCRIEREA FIRMEI

Scoala DRH Holsted este situatA Intr-un mic orASel numit Holsted In sudul provinciei Jutland. Scoala are un numAr total de 40 de locuri pentru a acomoda si educa studenti. Studentii primesc educatie pentru proiectele ce se vor desfasura in Africa sub-sahariana, proiecte de dezvoltare sustinuta devenind astfel instructori de dezvoltare.Programul de instrucor de dezvoltare este pentru acele perosoane care doresc sa dedice 14 luni din viata lor unei contributii practice in lupta impotriva saraciei si a bolilor in zonele cele mai defavorizate ale lumii.DRH Holsted lucreaza impreuna cu HUMANA PEOPLE TO PEOPLE care are in desfasurare aproximativ 200 de proiecte de dezvoltare in Africa meridionala, India, si China, atingand un total de aproximativ 5 milioane de membri.