Bona, guvernanta in America

COM INVEST

15-06-2008 | EXPIRA LA 19-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Programul se adreseaza tinerelor care au terminat cel putin un liceu, vorbesc limba engleza, nivel mediu, au permis de conducere valid si doresc sa-si petreaca un an din viata in mijlocul culturii americane. Pe langa posibilitatea de a-ti imbunatati limba engleza, programul ofera si cursuri de perfectionare in cadrul unor universitati.

Pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactati la tel: 0264-406 879 sau prin e-mail.


CERINTE

- cunoasterea limbii engleze - nivel mediu
- permis de conducere


BENEFICII OFERITE

- bilet de avion dus-intors gratuit
- salarizare de pana la 17.450 USD/ an
- asigurare medicala in valoare de 100.000USD
- curs universitar (Cambridge sau Toefl)
- o a 13-a luna de calatorie in USA


DESCRIEREA FIRMEI

Com Invest este o companie al carui principal obiect de activitate este: Selectia si plasarea fortei de munca, iar prin programele oferite plaseaza studenti, absolventi de facultate, specialisti si persoane cu varsta pana in 40 de ani, in tari din intreaga lume. Programele oferite sunt: de munca (work&travel, seasonal- work), culturale si schimb de experienta (training, au-pair), studiu, calatorie. Tarile vizate in mod special sunt SUA, UK, Australia, Germania, Spania, Olanda, Belgia si Franta.
Avand o activitate progresiva compania detine in prezent 2 birouri: Cluj-Napoca si Sibiu si colaboratori in peste 10 orase din tara. Stafful nostru, caracterizat de profesionalism si avand o pregatire de specialitate a castigat reputatia companiei atat pe plan intern cat si international, si stima aplicantilor nostri.