Au pair USA (venituri 15 000$)

BRGwork

18-02-2011 | EXPIRA LA 24-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Programul este dedicat tinerelor cu varsta pana in 26 de ani care doresc sa experimenteze viata de familie in stil American. Au Pair-ul trebuie sa asigure pana la 45 de ore pe saptamana pentru ingrijirea copiilor, maxim 10 ore pe zi, maxim 5 zile jumate pe saptamana. Raspunderile Au Pair-ului sunt concentrate in jurul copiilor.

Avem 6 ani experienta pe piata din Romania, programul este sigur, familiile sunt inspectate la domiciliu, procentul de vize emise este 99%.

Exemplu familie:
Location: Merced, California
Number of Children: 2
Ages of Children: 3 year old girl and baby expected March 2010
Profession of Parents: Healthcare and Material Transportation
Summary:
The Shirer Family is a wonderful family who lives in a great area of California. They are looking for someone to become a part of their family and to take care of their 3 year old daughter and their baby. This is their first time hosting an Au Pair and they are very excited for the experience.

Intra pe grupul nostru de pe facebook: http://www.facebook.com/group.php?gid=57421295963

Sau viziteaza:
facebook.com/brgwork.ro
brgworktravel.hi5.com
brgwork.ro/blog


CERINTE

Oricine are suficient de multa dragoste si este dispus sa iubesca copiii Familiei gazda ca si pe fratii sau surorile sale mai mici si se incadreaza in urmatoarele conditii:

-varsta cuprinsa intre 18- 26 de ani
-absolvent cel putin de liceu sau colegiu national, dar ar fi de preferat sa aveti si studii post liceale sau universitare
-nivelul de cunostinte de limba Engleza trebuie sa fie suficient de ridicat pentru a nu intampina probleme pe perioada sederii sau in timpul studiilor
-experienta in ingrijirea copiilor *1); pentru copiii sugari se cere minim 200 de ore de experienta practica
-fara antecedente penale
-posesor al carnetului de conducere
-stare medicala si mentala sanatoasa
-de preferat stare civila: necasatorit(a) deoarece este program de schimb cultural. Aplicantii casatoriti vor si supusi la intrebari si interviuri suplimentare pentru a ne convinge ca se va respecta scopul programului!


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
- cazare si masa
- camera proprie
- plata lunara de circa 800USD (vei lucra 45 ore / saptamana)
- biletul de avion este oferit de familie (trebuie platit doar 100$ pentru bilet, dar numai dupa obtinerea vizei. Biletul costa in jur de 1000$)
- pe perioada sederii veti face cursuri (familia le va plati in valoare de 500USD)
- asigurare medicala va fi platita de familie (50$/luna)
- concediu aferent perioadei lucrate
- suport local + telefon de urgenta
- activitati culturale si sociale cu alti Au Pair-i

Lista completa pe site-ul BRGwork.ro


DESCRIEREA FIRMEI

BRGwork este agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in 2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta.