AU-PAIR - BABY-SITTER IN ANGLIA ,FRANTA,OLANDA ,SPANIA

EUROLIFE CONSULTING

12-07-2012 | EXPIRA LA 12-07-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Programul Au-pair reprezintă un program de schimb intercultural care permite unui/unei tânăr/tinere din România să cunoască mai bine cultura unei ţări occidentale şi să îşi perfecţioneze limba ţării respective. Astfel, tinerii cetăţeni români sunt invitaţi în casele cetăţenilor europeni, ca membri de familie pentru o perioadă de 6, 9, 12 sau 24 luni.

Acest program permite schimbul de valori culturale între tineri şi familiile – gazdă, creând premisele pentru o mai bună întelegere a diferenţelor individuale.
Ei vor participa la activităţile casnice şi educative desfăşurate în cadrul familiilor-gazdă şi vor contribui la îngrijirea copiilor acestora.

Programul Au Pair este un program cultural adresandu-se tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani care doresc sa-si imbunateasca cunostintele de limba straina, sa calatoreasca si sa cunoasca o tara si o cultura noua.

Au-pairul este persoana care participa la un schimb cultural alaturi de o familie gazda din tara aleasa de catre candidat. Au-pairul va locui in casa familiei gazda o perioada stabilita, ca un membru integrat al familiei, ajuta la cresterea copiilor si la treburile casnice existente, in schimbul unei remuneratii saptamanale.

Statutul unui au pair este acela de membru al familiei gazdă şi nu acela de angajat. Este considerat ca o soră/un frate mai mare al copiilor familiei, cu drepturile şi obligaţiile ce revin acestui statut. De aici şi termenul de "au pair" care se traduce prin "la acelaşi nivel".

Au Pair trebuie sa ajute familia gazda in munca usoara in casa si ingrijirea copiilor pentru 25 - 35 de ore/saptamana, avand indatoriri similare celor unui frate/ sora mai mare al copiilor familiei gazda.
Cerinte:


CERINTE

Pentru Anglia:

Conditii: varsta 18 - 27 ani, stare civila - necasatorit, fara copii in intretinere, studii - minim bacalaureat, limba engleza nivel de conversatie uzuala, fara antecedente penale ,detine diploma de bacalaureat.

Pentru Franta:

varsta 18 - 30 ani, stare civila - necasatorit, fara copii in intretinere, limba franceza nivel de conversatie uzuala, fara antecedente penale, sanatos.

Pentru Olanda:

varsta 18 - 30 ani, stare civila - ne/casatorit, cu sau fara copii in intretinere, studii - minim bacalaureat, limba germana nivel de conversatie uzuala, fara antecedente penale ,detine diploma de bacalaureat.

Pentru Spania:

Varsta 18 - 30 ani, stare civila - necasatorit, fara copii in intretinere, studii - minim bacalaureat, limba spaniola nivel de conversatie uzuala, fara antecedente penale ,detine diploma de bacalaureat.


BENEFICII OFERITE

Beneficii:

* Cazare & mese gratuite - asigurarea unei camere proprii cu acces la toate dependintele; in majoritatea cazurilor au pair-ul are acces la internet in propria camera
* Bani de buzunar in valoare de 340-500 Euro/luna
* O saptamana de vacanta platita la fiecare 6 luni de sedere la familia gazda
* Posibilitatea de a participa la cursuri de limba
* Asigurarea transportului la/ dinspre cursurile de limba
* Posibilitatea de a participa la activitati cu alti au pair, integrare in viata familiei gazda
* Contracte intre 6 luni si 2 ani


Descrierea firmei:

Eurolife Consulting este infiintata in anul 2005 si are ca obiect de activitate selectia si plasarea fortei de munca pe plan intern si extern, cat si de dezvoltare a programelor culturale in Europa .

Colaboram cu angajatori din Marea Britanie, Grecia si Cipru , Spania, Franta si Olanda pentru a oferi locuri de munca pentru persoane calificate in domeniul medical , turistic si ingrijire copii .

De asemenea punem la dispozitie programe de internship si practica profesioanala platita in domeniul hotelier pentru studenti si tineri absolventi, pe durata sezonului de vara in Grecia si Cipru.

Toti care aplica acum vor primi raspuns in cel mai scurt timp cu informatii complete si vor fi programati la interviu(candidatii compatibili).


http://www.eurolife-consulting.ro | http://www.eurolife-team.ro

wt@eurolife-consulting.ro

Office Phone :0213108369


DESCRIEREA FIRMEI

AGENTIE DE SELECTIE SI PLASARE FORTA DE MUNCA ACREDITATA DE ITM

Cei care aplica pentru aceste posturi vor primi raspuns in cel mai scurt timp iar candidatii compatibili vor fi programati la interviu in Bucuresti.

Ne puteti contacta si dumneavoastra la:

Tel:0213108369 / 0213108370
0722925341 ;0747911614
Tel/ Fax: 0213108370
sau email : contact@eurolife-consulting.ro