Cusatori Textile - Slovacia

Work Experience

12-01-2012 | EXPIRA LA 11-02-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam croitor(i)ese ( cusatori )pentru fabrica de componente tapiterie, huse scaune masini . Se cere indemanare, experienta anterioara este recomandabila insa nu obligatorie.


CERINTE

Programul normal de lucru este de 7,5 ore/zi cu o pauza de 30 de minute pentru pranz .Se vor lucra 5 zile/saptamana, in 2 schimburi ( 6-14 si 14-22 ). Posibilitate ore suplimentare si schimburi de sambata .


BENEFICII OFERITE

Se asigura transportul gratuit Oradea-Slovacia, cazare gratuita cu facilitati , camere cu 2 si 3 paturi,sala cu televizor,internet, transport gratuit cazare - fabrica, o masa/zi (valoare de 2,85 euro,sub forma de bonuri valorice sau bani) + un salar de inceput din jurul sumei de 400 euro(2,21euro/ora+25euro bonus prezenta), in functie de realizarile fiecar(e)(u)i croitor(ese) si de numarul de ore, salariul va creste.


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. Work Experience S.R.L. este o companie ce are ca principal obiect de activitate selectia si plasarea fortei de munca in strainatate oferind programe de munca sau studiu in America si Europa! Garantia serviciilor noastre, o constituie numarul mare de aplicanti mediati in crestere de la an la an!

Detalii pe www.workexperience.ro