Angajam laborant chimist

Salina Slanic

26-09-2022 | EXPIRA LA 26-10-2022

Job expirat

RESPONSABILITATI

- raspunde de controlul tehnic de calitate al produselor finite recoltand probe din fiecare sort produs pentru analiza fizico-chimica si granulometrica.
- periodic verifica calitatea produselor din fluxul tehnologic.
- urmareste respectarea conditiilor de ambalare verificand prin sondaj modul de marcare al produsului, greutatea sacilor, pungilor, data de fabricatie pentru toate sorturile de sare.
- incadreaza ca produs neconform produsele care nu corespund calitativ sau cantitativ urmarind scoaterea lor din flux si analizeaza cauzele care le-au generat.
- efectueaza analizele fizico-chimice la toate sorturile de sare.
- prepara solutiile necesare pentru determinarea iodatului de potasiu si a ferocianurii de potasiu din sare.


CERINTE

- Nivelul studiilor: medii cu diploma de bacalaureat profil chimie sau scoala postliceala in domeniul chimie/biochimie/farmacie sau absolvirea unui liceu urmat de un curs de initere in domeniu (laborant).
- Cunostinte de specialitate necesare: cunostinte tehnice si practice de chimie analitica: gravimetrie, volumetrie, etc.
- Cunostinte de operare PC: pachetul MIcrosoft Office.
Documente necesare inscrierii la concurs: CV, scrisoare de intentie si acte care dovedesc studiile solicitate prin cerintele postului. Acestea vor fi depuse pana la data de 07 octombrie 2022 ora 15 la sediul sucursalei sau pe adresa de e-mail slanic@salrom.ro.


BENEFICII OFERITE

- card de masa
- asigurare privata de sanatate


DESCRIEREA FIRMEI

Intreprindere specializata pe extractia si prepararea sarii geme.