ANGAJAM INGINER

Salina Slanic

22-08-2023 | EXPIRA LA 21-09-2023

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Realizarea programului de producție.
2. Organizarea fiecărui loc de muncă, repartizarea lucrărilor pe fiecare echipă și executanți, supravegherea operațiilor pe toată durata execuției lucrărilor.
3. Respectarea riguroasă de către executanți a tehnologiilor de lucru și a instrucțiunilor privind exploatarea și întreținerea mijloacelor și uneltelor de producție, instruirea muncitorilor din subordine asupra modului de realizare a lucrărilor, executarea directă a unor operații cu grad ridicat de dificultate, desfășurarea activității de producție în condiții igienico-sanitare prevăzute de lege.
4. Controlul permanent al calității operațiilor, lucrărilor miniere executate din punct de vedere topografic, pentru a asigura parametrii calitativi prevăzuți în documentații, precum și în scopul prevenirii abaterilor de la prescripțiile acestora.
5. Asigură exploatarea rațională a zăcământului în conformitate cu tehnologiile aprobate, execută lucrări miniere de deschidere, pregătire și exploatare în subteran, respectând elementele topografice stabilite în documentații.


CERINTE

Nivelul studiilor: superioare absolvite cu diplomă de licență/inginer
specializare inginerie minieră/topografie minieră
Cunoștințe de specialitate necesare: exploatări miniere subterane

Documentele necesare înscrierii la concurs: CV, scrisoare de intenție, actele de studii solicitate
Candidaturile se vor depune la comp. Resurse Umane - sucursala Salina Slănic sau pot fi transmise prin email la adresa slanic@salrom.ro până la data de 01.09.2023 ora 15.


BENEFICII OFERITE

condiții speciale de muncă, card masă, card vacanță, alimentație de protecție, asigurare de sănătate


DESCRIEREA FIRMEI

Intreprindere specializata pe extractia si prepararea sarii geme.