Inginer Calitate

Job Connect

10-12-2015 | EXPIRA LA 09-01-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam inginer de calitate pentru o companie multinationala cu 8 locaţii de producţie distribuite în 5 ţări, de pe 3 continente.
Grupul este specializat pe fabricarea de piese și accesorii pentru autovehicule, iar in Romania se afla de peste 10 ani.

Ca inginer de calitate, dumneavoastra veti realiza audituri pentru furnizori si pentru clienti si veti indeplini toate celelalte sarcini aferente postului de inginer de calitate.
Cunostiintele de limba germana, constituie un avantaj, insa nu sunt neaparat necesare.

Daca aceasta oportunitate profesionala va starneste interesul, astept CV-ul dumneavoastra, in format Europass, la adresa de email afisata ( job@jobconnect.ro ) sau puteti sa ne contactati la numarul de telefon 0754048181


CERINTE

Sunteti persoana potrivita daca aveti minim 2 ani de experienta in acest domeniu al ingineriei si daca va doriti sa faceti parte dintr-o echipa unita, in care sa va puteti valorifica abilitatile si cunostiintele pe care le detineti.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.