Coordonator proiecte

Job Connect

13-01-2016 | EXPIRA LA 12-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie cu investitie straina ce activeaza in domeniul dezvoltarii de proiecte imobiliare rezidentiale si industriale. Pe piata din Romania activeaza inca din anul 2005 si desfasoara proiecte in diferite orase ale tarii.
Sediul central este in Sibiu si echipa este formata din persoane tinere, entuziaste, cu un interes comun pentru domeniul imobiliar.
Compania este intr-o continua dezvoltare si in momentul de fata doresc sa completeze echipa din Sibiu cu o persoana care sa ocupe postul de Coordonator proiecte.

Activitatea dumneavoastra principala va consta in coordonarea proiectelor industriale si rezidentiale. Va veti ocupa de pregatirea documentatiilor necesare, veti coordona diversele echipe implicate in proiect, veti face vizite pe santier si va veti implica in luarea anumitor decizii ce tin de design-ul sau proiectarea unui spatiu.

Pentru ca acest post implica si prezenta dumneavoastra in diferite orase unde se desfasoara proiectele, este important sa detineti permis de conducere si sa aveti disponibilitatea de a calatori.


CERINTE

Va pasioneaza domeniul imobiliar si ati vrea sa va construiti o cariera in acest domeniu?
Poate sunteti o persoana care de-a lungul timpul a schimbat multe chirii si cunoasteti detaliile unei locuinte, stiti catre ce aspecte sa va indreptati atentia atunci cand intrati intr-o incapare. Poate v-ati achizitionat o locuinta sau ati renovat-o pe cea existenta si ati condus o echipa de lucratori pentru a face modificarile necesare. V-ati interesat de materialele necesare construirii sau renovarii unei locuinte si cunoasteti si partea de documentatie necesara in etapele achizitionarii unui apartament sau a unei case.
Daca va regasiti in descrierea de mai sus si in plus, cunosteti limba engleza cel putin la nivel mediu si credeti despre dumneavoastra ca sunteti o persoana organizata, capabila sa lucreze cu mai multe proiecte simultan si sa comunice bine cu persoanele din jurul ei, atunci sunt bucuroasa sa va cunosc si sa discutam mai multe detalii despre acest post.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.