Programator Java

Wittmann & Partner Computer Systems

14-11-2008 | EXPIRA LA 20-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- dezvoltarea de aplicatii Java pe baza specificatiilor primite de la responsabilul de proiect
- testarea codului pentru a corespunde cu criteriile de acceptare


CERINTE

- cunostinte de Swing/SWT, JDBC, XML, Eclipse, Servlet, cunostinte minime HTML/CSS.
- cunoasterea limbii engleze
- experienta in SQL consituie un plus
- experienta in dezvoltare de aplicatii server constituie un plus


BENEFICII OFERITE

Oferim un mediu de lucru competitiv, interactiune cu profesionisti din intreaga lume, traininguri extensive si posibilitatea de a construi o cariera.


DESCRIEREA FIRMEI

\"Invata. Experimenteaza. Asimileaza\"

Resursele umane reprezinta cel mai important capital al WPCS. Obiectivul pentru recrutarea de personal este de a angaja pe cei mai buni candidati de pe piata muncii.

Inovare, calitate, livrare la timp sunt obiectivele noastre inca din 1994 cand Wittmann & Partner a inceput ca si companie tehnologica cu sediul in Sibiu, Romania. Expertiza noastra este dezvoltarea de software, implementarea de solutii complexe si intretinerea de sisteme software/IT pentru clienti din intreaga lume.

Expertiza in dezvoltarea de programe este utilizata de diverse ramuri/industrii cum ar fi turism, automotive, logistica, productie alimentara, productie mase plastice, administratie publica, imobiliare, constructii pe diverse tehnologii IT. Asiguram servicii si in alte domenii, dezvoltare sisteme si aplicatii, aplicatii de business, web si e-business, reinginerie software, testare software, intretinere si suport.

Din clipa in catre deveniti membrii ai echipei noastre veti avea acces direct la ultimele tehnologii IT si veti beneficia de oportunitatea de a lucra intr-un mediu tanar, dinamic si motivat. Investim in trainingul
d-voastra pentru a deveni un bun profesionist si pentru a va dezvalui intregul potential.
Promovarea in cadrul ierarhiei Wittmann & Partner este limitata doar de deschiderea in asimilarea de noi tehnologii si de implicarea in cadrul proiectelor noastre. Cu noi porniti ca inginer junior si progresati catre pozitii de senior, consultant sau responsabil de proiect.