Ospatar/ Bucatar/ Camerista/ Receptioner

SC CONTINENTAL HOTELS SA/ IBIS

08-04-2015 | EXPIRA LA 08-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cu diploma sau nu, beneficiati de formare profesionala pe postul ales. Cadrele de conducere din hotel sunt prezente pentru a va asigura integrarea si asistenta profesionala de care aveti nevoie.Puteti avansa catre un nivel superior postului de pe care incepeti cariera profesionala sau puteti sa va schimbati profilul meseriei.


CERINTE

RECEPTIONER
Abilitati de organizare, lucru in echipa
Atitudine pozitiva, prezenta si tinuta agreabila
Orientare catre client, amabilitate
Capacitatea de a gasi solutii si de a rezolva probleme
Bune abilitati de comunicare, lucru in echipa
Bune abilitati de organizare si de prioritizare a activitatilor
Responsabilitate si corectitudine
Doar persoanele interesate pentru pozitia de receptioner sunt rugate sa trimita CV-ul pe adresa de email: anca.galos@ibishotels.ro


BENEFICII OFERITE

- masa calda asigurata la cantina hotelului, pentru fiecare tura
- card de angajat Bienvenue pentru a beneficia de reduceri la toate hotelurile Ibis


DESCRIEREA FIRMEI

Accor este lider european si unul din cele mai mari grupuri hoteliere din lume, in domeniul industriei de ospitalitate si a serviciilor, prezent in peste 140 de tari din lume. Ibis este parte din grupul Accor, una din cele mai raspandite marci hoteliere, cu peste 700 de hoteluri in lume. Marca IBIS reprezinta garantia celui mai bun raport calitate/pret.IBIS SIBIU este amplasat in centrul cultural, economic si de business al orasului, pe principala artera a Sibiului, Calea Dumbravii. Zona este destinata turismului de afaceri, dar si turismului cultural sau de recreere.
Cel mai nou hotel Ibis din Romania va asteapta cu 195 camere, restaurant cu specific international de 110 locuri, terasa de vara, lobby bar deschis 24h/24, Ibis Meetings & Events Conference Center cu o capacitate maxima de 600 de persoane si parcare pentru oaspetii hotelului, permanent supravegheata.