Office Manager Sibiu

Job Connect

23-11-2016 | EXPIRA LA 23-12-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie multinationala cu capital german, una dintre cele mai de succes companii din domeniul in care activeaza. Face parte dintr-un grup de companii ce produc si comercializeaza produse chimice pentru mai multe tipuri de industrii. Produsele acestei companii se adreseaza industriilor precum automotive, cauciuc și mase plastice, lemn, celuloză și hârtie, produse alimentare și a produselor farmaceutice, petrol și gaze, textile, energie eoliană.

Produsele companiei sunt comercializate in Romania de peste 15 ani iar anul viitor compania a luat decizia de a deschide un sediu comercial in Sibiu. Pentru aceasta noua investitie suntem in cautarea unei persoane care sa ocupe postul de Office Manager.

Ne dorim sa intram in contact cu persoane care au covingerea ca o astfel de oportunitate se potriveste planurilor lor de viitor din punct de vedere al carierei.


CERINTE

Sunteti persoana potrivita sa ocupati acest post daca sunteti o persoana stabila din punct de vedere profesional si aveti deja cativa ani experienta intr-o pozitie similara. Sunteti de asemenea, o persoana care are capacitatea de a organiza activitatea intr-un birou si de a motiva persoanele din subordinea dumneavoastra. Aveti o atitudine ferma si in acelasi timp prietenoasa si comunicati mereu cu usurinta cu cei din jur. Pentru a completa acest profil este de preferat ca studiile dumneavoastra universitare sa fie din sfera economica, a managementului sau administrarea afacerilor. Pe langa studii, este important sa vorbiti limba engleza fluent si sa fiti familiarizata cu programele MS Office si SAP.


In calitate de Office Manager veti avea responsabilitati legate de administrarea biroului cum ar fi: gestionarea relatiei cu proprietarul cladirii, cu furnizorii interni in functie de necesitatile biroului, cu firmele externe colaboratoare. Veti intocmi frecvent diverse raportari solicitate de management. Veti mentine legatura cu clientii si veti gestiona contracte impreuna cu Directorii de Vanzari. De asemenea, dumneavoastra veti fi persoana de legatura dintre companie si autoritatile locale. Cand va fi necesar veti colabora cu agentia de turism pentru a planifica calatorii in interes de serviciu pentru angajatii biroului din Sibiu.

In responsabilitatea dumneavoastra intra si coordonarea persoanelor din departamentul de Customer Service.


BENEFICII OFERITE

bonuri de masa


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.