Junior recruiter / internship 20 h / saptamana

Job Connect

01-10-2009 | EXPIRA LA 07-10-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam pentru extinderea echipei Job Connect care gestioneaza problemele care apartin de Managementul Relatiei cu Candidatii, un student in an terminal profil socio-uman interesat de o oportunitate in cariera alaturi de echipa Job Connect.

Job-ul este part-time si presupune un total de 20 h / saptamana care vor fi organizate in functie de volumul zilnic de munca al echipei, numarul de proiecte si timpul de care dipune noul / noua nostru / noastra coleg/a. Persoana care se va alatura echipei va fi integrata intr-un program de intruire on job timp de 1 an (pana la finalizarea studiilor), timp in care urmarim si rezultate si performante.

Sarcini:

- cautarea candidatilor pe baza celor 7 metode pe care le folosim;

- gestionarea bazei de date proprii de pe site;

- participa alaturi de recruiter la intalnirile cu candidatii;

- exista posibilitatea de a prelua anumite sarcini si din partea colegilor care gestioneaza relatia cu CLIENTII sau sa preia anumite sarcini in cadrul proiectelor de training (analiza de nevoie, organizarea evenimentului etc.);

- va primi responsabilitati pentru programul de consiliere al persoanelor care se afla in cautarea unui job.


CERINTE

- student an terminal;

- bune abilitati de comunicare;

- motivatia fata de o cariera in domeniul Resurselor Umane;

- bune abilitati de comunicare;

- limba engleza reprezinta un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Ca beneficii oferim un salariu pentru jumatate de norma, posibilitatea prelungirii contractului in functie de numarul de proiecte pe care le gestionam, telefon de serviciu, conditii de lucru in noul nostru sediu + OPORTUNITATI REALE de DEZVOLTARE PROFESIONALA. INTERVIURILE cu candidatii vor incepe in luna octombrie.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

www.jobconnect.ro - locul in care se intalnesc oamenii meniti sa lucreze impreuna