Junior Recruiter

Job Connect

10-11-2015 | EXPIRA LA 10-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem echipa Job Connect şi din 2007 facem posibilă întâlnirea oamenilor meniţi să lucreze împreună. Activitatea noastră principală este consultanţa şi recrutarea de personal în diferite domenii de activitate. Deservim clienti din Romania si suntem implicati si in proiecte internationale ce implica recrutarea de specialisti din Romania pentru companii din Europa.

Suntem interesaţi de dezvoltare personală şi pentru a împărtăşi şi celor din jurul nostru lecturile şi experienţele noastre, scriem săptămânal pe blogul Job Connect: www.jobconnectsibiu.blogspot.ro. Vă invit să lecturaţi articolele noastre şi să discutăm ideile sau experienţele dumneavoastră referitoare la subiectele propuse.

În această perioadă suntem în căutarea unei persoane care să se alăture echipei noastre, pe postul de Junior Recruiter.

Ca Junior Recruiter veţi avea responsabilităţi în diverse proiecte unde vom conta pe implicarea dumneavoastră. Veţi prospecta, identifica şi recruta candidaţi potriviţi, veţi contacta persoane telefonic sau prin e-mail, veţi participa la conceperea, postarea şi promovarea de anunţuri de angajare.


CERINTE

Dorim să va cunoaştem dacă sunteţi o persoană pasionată de oameni, dornică să se dezvolte în domeniul Consultanţei şi Recrutării de personal. Este important să va facă plăcere să interacţionaţi cu oameni noi, să fiţi o persoană curioasă şi un bun ascultător.

Pentru că natura activităţii noastre implică lucrul cu mai multe proiecte simultant, o bună organizare a activităţii vă va fi de ajutor. Este important să fiţi o persoană care se exprimă corect şi fluent în limba română şi engleză, scris şi vorbit.

Dacă sunteţi în căutarea unei astfel de oportunităţi şi informaţiile de mai sus v-au stârnit interesul în a ne cunoaşte, vă invit să îmi trimiteţi CV-ul dumneavoastră, în format Europass pe adresa recrutare@jobconnect.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.