Junior Recruiter

Job Connect

19-03-2014 | EXPIRA LA 18-04-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Job Connect este o companie care a luat nastere in Sibiu, in anul 2007, activand in domeniul consultantei profesionale si al recrutarii de personal.

In aceasta perioada suntem in cautarea unei persoane care sa se alature echipei, pe un post de Junior Recruiter.

Daca informatiile din acest anunt va atrag atentia si va trezesc interesul, contactati-ne si ne bucuram sa aprofundam discutiile in vederea unei colaborari.

Activitatea pe care o veti desfasura este parte din activitatile intreprinse pentru realizarea proiectelor pe care le avem in desfasurare. Este de munca de birou, dar dinamica.

O parte din aceste proiecte sunt pentru clienti (companii) interni – din Romania si cealalta parte, pentru clienti din afara tarii.


CERINTE

Persoana pe care o vedem potrivita pentru acest post:
- este la inceput de drum, dar are conturata o vizune asupra viitorului, iar destinatia are legatura cu omul si cu resursa umana;
- cauta un loc de munca stabil, pe termen lung, in care sa debuteze, sa invete, sa aduca rezultate pe termen lung, sa creasca si sa se dezvolte odata cu proiectele in care se implica si cu provocarile carora le va raspunde;
- a absolvit studii superioare;
- are o motivatie puternica si dorinta de a se preocupa de oameni, in activitatea desfasurata;
- dispune de forta si resurse interioare care o ajuta sa fie perseverenta si rabdatoare in situatiile dificile intampinate, dar si in fata succesului;
- se pretuieste pe sine si investeste in dezvoltarea personala, sociala, culturala, intelectuala si spirituala;
- pretuieste omul si este capabila sa investeasca din sine in altii, in contexte din cele mai diverse si momente din cele mai dificile.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.