Internship la Job Connect

Job Connect

06-10-2014 | EXPIRA LA 05-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Stimate student in an terminal,

Ești nerăbdător să experimentezi ceea ce înveți în facultate? Ești încă student și poate ai auzit că sunt puține șanse să profesezi în domeniul pe care l-ai ales?
La fel am fost și noi și azi știm că perioada de acumulare a cunoștințelor continuă și după finalizarea studiilor. Vrem să îți oferim oportunitatea de a câștiga experiență și a învăța lucruri practice împreună cu noi, în timp ce ești încă student/ă în an terminal. La finalizarea studiilor poți deveni parte din echipa Job Connect.
Suntem Job Connect și din 2007 facem posibilă întâlnirea oamenilor meniți să lucreze împreună.
Recrutarea de personal este activitatea noastră principală și valoarea de bază este cea a dezvoltării personale din proprie inițiativă.
Ne place să citim, să împărtășim și altora lecturile noastre și să aplicăm în viața personală și în muncă acele principii care ne atrag atenția din viața marilor oameni care au trăit sau au avut succes înaintea noastră. Așa a luat naștere blogul Job Connect – www.jobconnectsibiu.blogspot.ro. Și tu poți deveni parte a sa; noi ne dorim să scriem acest blog împreună cu cititorii, iar existența secțiunii de comentarii îți dă șansa să scrii părerea ta referitoare la conținutul fiecărui articol.

După cum spuneam la început, vrem să îți dăm o șansă și în egală măsură să găsim un nou coleg. Îți oferim contextul în care poți să aplici ce ai citit despre Recrutarea și Selecția Candidaților, Comunicare și Dezvoltare de Relații, Vânzări.


CERINTE

Ne orientăm spre oamenii care cer lucruri concrete de la viitorul lor și vor să facă primul pas pentru cariera lor în Consultanță și Recrutare. Studenți în ani terminali, care înțeleg că a se pregăti pentru viitor înseamnă mai mult decât a realiza lucrarea de licență, foarte importantă, de altfel.

Poate ai avut activități de voluntariat în trecut. Noi îți propunem să faci stagiul tău de practică alături de noi și dacă este o experiență cu care te identifici pe termen lung suntem bucuroși să te alături echipei noastre.


BENEFICII OFERITE

Dacă îți dorești o astfel de experiență, te invit să ne contactezi, trimițând CV-ul tău în format europass, în limba română, la adresa candidati@jobconnect.ro, împreună cu un mesaj de intenție.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.