Frezor universal/operator CNC

Job Connect

14-06-2017 | EXPIRA LA 14-07-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem Job Connect și pentru o companie germană căutăm persoane pentru postul de frezor universal/operator CNC. Angajatorul activează în Sibiu din anul 2002 și se ocupă cu asamblarea de la zero a componentelor și pieselor din profile de aluminiu care ajung pe utilaje agricole. Produsele finale sunt cabine cu structura din aluminiu.


CERINTE

Va rugam să ne contactați daca aveți studii în domeniul prelucrarilor mecanice sau aveți studii medii si ați lucrat cu freze și strunguri. Dacă nu aveți calificarea de operator CNC, angajatorul vă ajuta prin calificare la locul de muncă. Programul de lucru este în două schimburi (de luni până vineri). Dacă vă place să lucrati cu structuri metalice și sunteti familiarizat cu aranjarea pieselor pe un utilaj, măsuratori, pregatirea unor operatii de frezare, găurire, strunjire, veți lucra într-un mediu curat și prietenos. Colegii și șefii dumneavoastră vă vor ajuta să vă integrați și să lucrați cu plăcere în cadrul firmei pe o perioada cât mai lungă.


BENEFICII OFERITE

Pachetul salarial este format din salariu lunar (cu sporuri, ore suplimentare), tichete de masă în valoare de 15 lei/zi, angajatorul oferă sprijin financiar pentru relocare în Sibiu.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.