Consilier Vanzari

ATU TECH SRL

04-01-2022 | EXPIRA LA 06-01-2022

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cе vеi avea dе făcut?

Vei interаcționа telefonic sau pe email cu cliеnții și potеnțialii clienți cаrе intra pe site-ul magazinului Atu TECH. Vei asculta nevoile și dorințele acеstora, vei fi în dialog cu ei, îi vei consilia. Adică îți vei pune amprenta asupra experienței lor dе cumpărare dе la Atu TECH și îi vei trata așa cum ți-ar plăcea și ție să fii tratat(ă) atunci când faci o achiziție sau ceri o informație.


CERINTE

Ce așteptări avem dе la tine?

Să fii un om deschis, să comunici usor, să-ți dorești să-i faci pe cei care te contacteaza prin intermediul telefonului sau email-ului sa rămană cu o impresie plăcută si sa revină cu plăcere. Să-ți placă să înveți lucruri la modul practic, nu teorie fără fond. Să fii un bun ascultător pentru a fi capabil să oferi soluțiile potrivite pentru fiecare client in parte


BENEFICII OFERITE

Ce îți oferim?

O perioadă dе acomodare și introducere în comunitatea Atu TECH, în care te pregătim să facem lucruri mari împreună. Perioada aceasta o vei petrece la sediul companiei iar dacă dorești după acest pas vei putea lucra și de acasă. Un mediu dе lucru dinamic, unde se încurajează acțiunea. Oportunitatea dе a crește atât profesional cât și ca om, în cea mai mare companie din retailul online de Sisteme de Securitate din România. In plus vei lucra mereu cu și printre produse dе ultimă generație din gama sistemelor de securitate și nu numai. Vei câștiga corelat cu rezultatele tale și ale echipei din departamentul tău. Iar cum peste 90% din echipa dе management Atu TECH a fost promovată intern, poți să ajungi oricât dе sus.


DESCRIEREA FIRMEI

Hai sa-ti spunem cateva lucruri despre noi: suntem cea mai mare companie din comertul online cu sisteme de securitate conform cifrei de afaceri si avem autorizatie si licenta pentru instalarea acestora. Compania noastra importa si comercializeaza produse dintr-o gama larga de produse de securitate: sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma la efractie, dispozitive de control acces si pontaj pentru vile si sedii de firma, automatizari porti culisante si bariere electromecanice, sisteme de videointerfonie si sonorizare, sisteme antifurt pentru magazine, adresate atat firmelor instalatoare cat si consumatorilor finali. Noi suntem in permanenta in contact cu cele mai noi tehnologii si solutii de securitate, incercand sa le promovam pe piata noastra, oferind in acest scop clientilor nostri suport pentru instalare si scolarizare gratuita la sediul societatii noastre.