Asistent Relatii Clienti si Negociere

Job Connect

23-11-2015 | EXPIRA LA 23-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam o persoana care sa ocupe pozitia de Asistent Suport Clienti si Negociere pentru o companie multinationala din Sibiu.

Compania partenera este o companie multinationala prezenta in Romania din 2008 care activeaza in domeniul investitiilor si dezvoltarii de proiecte imobiliare. Este o companie cu investitii straine care are sediul central in Sibiu, dar isi desfasoara activitatea in mai multe orase din tara.

Va va fi de folos experienta in domeniul vanzarilor sau in cadrul unui deprtament de consultanta pentru clienti. Totodata este necesar sa cunoasteti limba engleza la nivel mediu-avansat atat scris cat si conversational.

M-as bucura sa ne cunoastem daca sunteti o persoana empatica, proactiva si orientata catre client.


CERINTE

Sunteti persoana potrivita daca va doriti sa activati in domeniul vanzarilor si sunteti pasionat de comunicare. Activitatea dumneavoastra este rezultatul procesului de marketing si va veti ocupa sa oferiti suport clientilor de la primul contact pana la semnarea contractului. V-ar placea dumneavoastra sa fiti acea persoana?

Veti interactiona cu Directori Generali sau proprietari de companii care cauta sa isi dezvolte activitatea si care mereu cauta sa cheltuiasca putin pentru chirie. Veti participa la dotarea si renovarea unor hale pentru a raspunde necesitatii unui chirias. Pe tot parcursul colaborarii veti ramane persoana de contact. Sunteti vocea clientului in echipa de proiect care pregateste spatiul cu dotarile de care clientul are nevoie. Nu e mereu o misiune usoara.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.