Asistent manager

ROCONNECT SERVICES

23-08-2013 | EXPIRA LA 25-08-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Jobul consta in a asigura comunicarea intre clientii nostrii si diferitele departamente din cadrul grupului RoConnect (financiar-contabil, juridic, dezvoltare etc). Aceasta comunicare presupune corespondenta (mail, scrisori) precum si telefonate.

In atributiile dvs. vor intra si activitati de traducere (romano-germana si invers), indosariere, arhivare documente, diverse studii de piata, selectie candidati, deplasari la banci, autoritati pentru a preda/ridica documente.

Este un job full-time, care se va desfasura in biroul nostru din Sibiu situat in cladirea Centrului de Afaceri.
Mai multe detalii despre noi puteti afla vizitand site-ul companiei: www.roconnect.eu


CERINTE

Candidata/candidatul ideal trebuie sa fie o persoana perseverenta, ambitioasa, deosebit de exacta in munca pe care o presteaza si dornica de a invata mereu lucruri noi.

Datorita faptului ca, clientii nostrii sunt in cea mai mare parte vorbitori ai limbii germane, aceasta limba este absolut obligatorie iar nivelul de cunoastere solicitat este unul foarte ridicat, atit citit cit si scris si vorbit.

Cunostinte de operare PC sunt de asemenea necesare.

Experienta in lucrul cu clienti straini reprezinta un mare avantaj. Cunostinte de limba engleza constituie de asemenea un avantaj.

Nu ne dorim candidati care aplica la acest job doar din dorinta de a cistiga experienta in interviuri sau de a afla ce se ofera pe piata.

Cautam persoane serioase, care cauta un loc de munca sigur, pe termen lung, renumerat corespunzator dar care sunt constiente de faptul ca orice realizare presupune eforturi si perseverenta.


BENEFICII OFERITE

Ca si beneficii se ofera un salar atractiv, diferite bonusur, tichete de masa, telefon de servici.


DESCRIEREA FIRMEI

Membra a grupului RoConnect, compania RoConnect Services SRL este specializata in servicii de consultanta in management si afaceri, secretariat si alte activitati de office.

Clientii nostrii sunt in principal firme din strainatate sau investitori straini care isi dezvolta afaceri in Romania.

Desi avem o traditie si experienta de peste 7 ani, suntem o echipa tanara si extrem de ambitioasa.

Ne-am propus sa practicam un alt tip de business in Romania, unul bazat pe un profesionalism desavarsit, corectitudine si calitate.