Maistru Mentenanta - Sebes, Alba

EuroTriade Romania

11-09-2013 | EXPIRA LA 11-10-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asigurarea şi îmbunătăţirea continuă a disponibilităţii maşinilor, utilajelor , instalatiilor si/ sau liniilor de montaj.

Asigurarea activităţii indirecte în domeniul producţiei (gestionarea piese de schimb,, asigurarea curăţeniei, protecţiei muncii şi protecţiei mediului la locul de munca).


CERINTE

- Experienţă profesională în domeniul întreţinerii sau domeniul tehnic

- Experienţă în conducere

- Cunoştinţe despre modul de funcţionare a maşinilor unelte si instalatii industriale (mecanic, electric, pneumatic , hidraulic)

- Cunoştinţe elementare în deformare (forjare), procedeul de fabricaţie prin aşchiere, tratament termic

- Limba engleza/germana


BENEFICII OFERITE

- training
- bonuri de masa
- bonusuri


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul recrutarii avand o experienta de 6 ani in domeniul automotive si tehnic recrutand pentru pozitii de TOP, MIDDLE management si specialisti.

Tipuri de Job-uri active: Manager Productie, Logistica (Management, Specialisti), Calitate (Management, Specialisti) in locatii precum Brasov, Craiova, Timisoara, Arad, Sibiu, judetul Alba.

Detalii: www.eurotriade.com

Va recomandam sa trimiteti CV-ul dvs. pe adresa: contact@eurotriade.com pentru o mai buna rezolutie a acestuia.

[!] Program de recomandari. Cunosti pe cineva potrivit pentru unul dintre posturile noastre? Trimite datele de contact sau CV-ul acestuia si noi te premiem. http://blog.romania.eurotriade.com/?p=71