Macargiu Satu Mare

Echipamente pentru Constructii SRL

29-03-2011 | EXPIRA LA 28-04-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- exploatarea si intretinerea zilnica a macaralei
- asigura suport echipelor de muncitori din santierul pe care il deserveste


CERINTE

- experienta min. 1 an
- disponibilitate imediata
- capacitate de lucru prelungit


BENEFICII OFERITE

- decontare cazare
- decontare transport lunar


DESCRIEREA FIRMEI

Principala activitate este de vanzare si inchiriere de macarale turn, ascensoare de santier si platforme mono sau bicoloana marca JASO, Spania – www.jaso.com si www.goian.com. Despre gama de produse aveti mai multe detalii pe site-ul nostru (www.epco.ro). JASO este al-III-lea producator mondial ca numar de unitati vandute si primul producator din Spania iar in Romania avem trei ani de functionare, interval in care am vandut si inchiriat peste 50 echipamente.

Oferim de asemenea pe langa vanzare, asistenta pentru obtinerea documentatiei ISCIR precum si montajul echipamentelor cu echipa proprie. Oferim de asemenea si servicii de inchiriere a macaralelor turn, ascensoarelor sau platformelor cu sau fara operator, oriunde in tara. In cazul in care se doreste putem furniza si macarale auto-ridicatoare second-hand, achizitionate direct de la producator.

Daca firma de constructii detine deja o macara turn, putem sa va ajutam la demontarea / montarea acesteia indiferent de marca ei: Potain, Liebherr,… cu echipa proprie, intr-un interval de timp scurt si cu costuri reduse pentru dumnevoastra.