Specialist Google Analytics

Confidential

10-02-2013 | EXPIRA LA 12-02-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie IT angajeaza in sistem part time / full time sau in sistem de colaborare, pe proiect, Specialist Google Analytics.

Activitatea se desfasoara acasa. Programul este unul flexibil ( nu exista obligativitatea desfasurarii activitatii intre anumite ore, nu exista obligativitatea atingerii unui anumit target lunar/saptamanal sau zilnic cu privire la numarul orelor lucrate ) .

Colaborarea se poate desfasura si de la distanta.

Responsabilitatile viitorului partener tin in proportie majora de analiza. Urmatoarele activitati nu se numara printre responsabilitatile viitorului partener, fiind asigurate de colegi: activitati de programare, design, realizare de continut, pastrare a legaturii cu clientii.

Detalierea responsabilitatilor (defalcate pe proiect):
1.Analizarea site-ului clientului: puncte forte, puncte slabe, structura, continut, oferta etc. ;
2.Analizarea site-urilor concurente;
3.Analizarea traficului si a indicatorilor afisati de sistemul de monitorizare Google Analytics pentru site-ul clientului;
4.Propunerea de imbunatatiri, imbunatatiri materializate intr-un raport scris (ce prezinta un punct de vedere personal si deci subiectiv) in vederea cresterii potentialului site-ului clientului (cresterea traficului relevant, cresterea duratei medii petrecute de un vizitator pe site, imbunatatirea ratei de revenire a vizitatorilor etc.) .

Majoritatea site-urilor administrate sunt site-uri de prezentare si magazine virtuale detinute de clientii firmei. Site-urile sunt detinute de firme ce activeaza in diferite domenii de activitate.

Fiecare proiect de analiza se finalizeaza cu un raport scris prezentand un punct de vedere personal. Sustinerea raportului in fata clientului sau interactiunea cu clientul nu intra in responsabilitatile viitorului partener.

Anuntul este valabil pentru toate localitatile.


CERINTE

-Cel putin un an experienta efectiva cu sistemul de monitorizare Google Analytics, sistem utilizat pentru proiecte ale clientilor si/sau pentru proiecte personale;
-Buna familiarizare cu urmatoarele concepte: rata de revenire a vizitatorilor, rata de abandon, comportament al vizitatorilor pe site, eveniment desfasurat pe site;
-Deschidere / transparenta;
-Seriozitate / disciplina in munca;
-Initiativa.

Detinerea unui certificat Google Analytics reprezinta un avantaj. Cunostintele in domeniul SEM reprezinta un avantaj.

Nu este nevoie de cunostinte de programare.


BENEFICII OFERITE

-Onorariu fix pe proiect;
-Bonusuri de performanta;
-Posibilitatea de a lucra de acasa;
-Program flexibil;
-Posibilitatea ca activitatea sa fie dezvoltata in timp;
-Posibilitatea de a colabora si in alte arii de interes.