Sofer Distribuitor / Reprezentant Zonal

MEDICA GROUP

12-04-2007 | EXPIRA LA 04-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Promovarea si distributia produselor PRO-NATURA la clienti, planificarea si organizarea vizitelor si a altor activitãti necesare, cu scopul de a atinge obiectivele de business ale teritoriului.
Dacã sunteti interesat(ã) si dispus(ã) sã vã asumati responsabilitãtile aferente postului, vã rugãm sã trimiteti CV-ul la urmatoarea adresã : medica@softnet.ro
Sau sunati pentru programarea unui interviu la 0729.88.98.98.


CERINTE

Absolvent de liceu sau facultate
Carnet de conducere B
Experianta ca sofer sau in distributie
Cunostinte operare PC
Persoanã activã, dispusã sã cãlãtoreascã frecvent
Aspect fizic placut ,abilitati de comunicare si empatie


BENEFICII OFERITE

Se oferã un salariu motivant, masinã de serviciu si un mediu de lucru dinamic.


DESCRIEREA FIRMEI

Misiunea MEDICA GROUP este aceea de a deveni compania producatoare de suplimente nutritionale cea mai apreciatã de cãtre pacienti, clienti, colegi, investitori, parteneri de afaceri si de cãtre comunitãtile în care trãim si ne desfãsurãm activitatea. În cadrul companiei Medica se pune accentul pe calitatea vietii angajatilor nostri si pe relatia cu acestia. Persoanele care aleg sã lucreze pentru Medica, nu aleg doar un simplu loc de muncã, ci si un stil de viatã. Noi respectãm viata personalã a angajatilor nostri si le punem la dispozitie o multitudine de resurse pentru a facilita un echilibru între carierã si viata lor personalã. Deasemenea, pe lângã oportunitãtile remarcabile de carierã, oferim o gamã largã de beneficii avantajoase, salarii competitive, menite sã vã asigure bunãstarea si siguranta financiarã.
Explorati oportunitãtile incredibile oferite de noi si dezvoltati-vã cariera în cadrul companiei producatoare de suplimente nutritionale numãrul unu in Romania.