Sef Departament Tehnic

EuroTriade Romania

11-12-2008 | EXPIRA LA 17-12-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Veti fi responsabil de coordonarea functiilor Departamentului Tehnic (ingineria proceselor, managementul eficientei, managementul timpului, elaborarea si administrarea instructiunilor de productie in serie), conducerea profesionala si disciplinara a personalului din departamentul tehnic, managementul bugetului, managementul si instruirea resurselor umane din subordine.


CERINTE

Aveti studii superioare cu profil tehnic (profil electric), ati lucrat minim 3 ani in domeniul automotive si aveti o experienta de cel putin 2 ani in conducerea unei echipe. Aveti cunostinte despre: instructiunile de lucru specifice asamblarii de cabluri electrice auto pe banda de montaj, privind tehnica produsului si procesului in domeniul cablajelor auto si privind sistemele de calitate. Sunteti familiarizat cu notiunea de project management si aveti cunostinte despre managementul modificarii. Aveti cunostinte de operare PC (MS Office, Krosy) si vorbiti fluent limba germana si/sau engleza.


BENEFICII OFERITE

- expunere la un mediu de lucru multinational
- posibilitati de perfectionare profesionala si promovare;
- pachet salarial atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul consultantei in resurse umane. Avem sedii in tari ca Germania, Franta, Rusia, China si Romania.
Compania a fost infiintata in anul 1989 si de-a lungul timpului si-a construit o experienta bogata in domeniul automotiv si al distributiei, avand parteneri nationali si multinationali de renume.
In intampinarea dorintelor dumneavoastra de a avea un viitor profesional cat mai bun, asteptam candidaturile dumneavoastra si ne angajam in a va oferi sansa de a lucra pentru partenerii nostri.