Manager Resurse Umane

EuroTriade Romania

28-02-2011 | EXPIRA LA 30-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Veti fi reprezentant al companiei la angajare si la incetarea raporturilor de munca. Coordonati direct activitatile de recrutare, integrare, evaluare, recompensare, promovare, informare, propuneti principii de management al resurselor umane care sa conduca la o eficienta maxima a activitatilor din cadrul companiei, urmariti respectarea legilor, regulamentelor si directivelor promovate de companie in domeniul RU. Veti fi responsabil cu dezvoltarea departamentului de resurse umane si stabilirea tuturor procedurilor in conformitate cu cerintele grupului;


CERINTE

Aveti studii superioare si o experienta de min. 3 ani intr-o functie similara, intr-o firma de productie. Vorbiti fluent limba engleza si aveti cunostinte de utilizare a calculatorului. Aveti cunostinte foarte bune despre Codul Muncii (interpretarea legislatiei) si sunteti capabil(a) sa dezvoltati un departament eficient


BENEFICII OFERITE

Mediu de lucru international;
Implicarea in proiecte complexe;
Pachet salarial motivant;


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul consultantei in resurse umane. Avem sedii in tari ca Germania, Franta, Rusia, China si Romania.
Compania a fost infiintata in anul 1989 si de-a lungul timpului si-a construit o experienta bogata in domeniul automotiv si al distributiei, avand parteneri nationali si multinationali de renume.
In intampinarea dorintelor dumneavoastra de a avea un viitor profesional cat mai bun, asteptam candidaturile dumneavoastra si ne angajam in a va oferi sansa de a lucra pentru partenerii nostri.