LIDER ZONAL SI CONSULTANT NETWORK

Confidential

23-06-2010 | EXPIRA LA 29-06-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania aduce o noutate absoluta pe piata romaneasca si anume un network marketing multilevel care imbina piata financiara cu cea a serviciilor. Va punem la dispozitie tot ce trebuie: servicii de calitate, un plan de marketing foarte bun; o echipa dispusa sa va ajute permanent; cele mai eficiente si performante tehnici care sa va permita o dezvoltare rapida!

Vom avea un sistem deosebit, unic de promovare a afacerii.
Vom incheia contracte pentru a avea un portofoliu stabil de clienti si apoi vom folosi puterea marketingului online!

Va oferim un contract, o colaborare permanenta PROSPERA intr-un sistem network marketing multilevel care va insemna pentru dvs VENITURI PASIVE foarte bune, luna de luna!

Serviciile pe care le veti promova sunt de UTILE pentru orice om. Pe langa avantajul de a construi o retea de consumatori si promotori de produse financiare, imaginati-va AVANTAJELE de a incasa COMISIOANE ori de cate ori cineva din reteaua dvs incheie un RCA, incheie un contract de aur sau argint, etc.

LIDER ZONAL SI CONSULTANT NETWORK - IN TOATE JUDETELE TARII.

Incepem constructia unei retele noi de promovare a unor servicii si produse intr-un sistem exceptional network marketing multilevel. Consultantul network va avea de incheiat contracte si de promovat produsele in conformitate cu standardele firmei. Deasemeni se va implica in crearea unei retele proprii de consultanti, care va contribui la cresterea venitului personal. Consultantul network va cunoaste planul de marketing si va intelege ca se pune accent pe AFACERE si nu pe VANZARE! Compania va opera in domeniul marketingului in retea, oferind suport pentru dezvoltarea echipelor de parteneri la nivel national. Sistemul de lucru va asigura partenerilor cea mai noua tehnologie pentru dezvoltarea afacerilor proprii, cele mai eficiente tehnici de marketing pentru a obtine rezultate foarte bune! Serviciile pe care le veti promova sunt de foarte buna calitate, unice pe piata romaneasca. Ele vor beneficia de campanie publicitara nationala, printr-o metoda originala, inedita, ce va ajuta foarte mult la dezvoltarea rapida a portofoliului de clienti si implicit a afacerii. Compania nu va impune un targhet lunar. Lucrati dupa propriul program. Castigul este dinamic, in functie de activitatea desfasurata. O persoana energica poate ajunge la 1.000 euro castig, dupa 4-6 luni de activitate. Dupa atingerea nivelului, castigul este permanent crescator!


CERINTE

Peste 18 ani, fara limita de varsta;
DORINTA de a face parte dintr-o echipa foarte buna si de a avea un venit suplimentar considerabil!
Spirit comercial dezvoltat; orientare catre client;
Aptitudini de comunicare, fire dinamica;
OPTIMISM, ATITUDINE POZITIVA;
Deschidere pentru activitate in echipa;


BENEFICII OFERITE

Documentele, contractul, etc primit prin e-mail.
Va oferim Contract de Mandat, pentru persone fizice, juridice.
Comisioane si din recrutare.