LABORANT

Top Brands Distribution

29-07-2010 | EXPIRA LA 04-08-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Care sunt responsabilitatile stabilite pentru acest post?
- Vei fi responsabil(a) de calitatea materiilor prime, a materialelor auxiliare utilizate in procesul de productie si a produselor finite rezultate, prin efectuarea de analize de laborator la primirea materiei prime, in timpul fluxului de productie si dupa rezultarea produselor finite.
- Vei intocmi buletinul de analiza si declaratia de conformitate a produselor finite, urmarind ca acestea sa respecte normele sanitare in vigoare.
- Vei efectua orice alte responsabilitati/ activitati aferente ariei de activitate impuse de legislatia in vigoare referitoare la fabricarea produselor lactate.


CERINTE

Cel mai important lucru este sa iti doresti sa construiesti alaturi de noi. In plus, ne dorim persoane dinamice, orientate spre rezultate, implicate si care sa indeplineasca urmatoarele conditii:
-Studii superioare de specialitate,
- Minim 3 ani experienta intr-un post similar in industria produselor lactate,
- Orientare spre respectarea procedurilor si a legislatiei in domeniu, atentie la detalii, capacitate de analiza,
- Abilitati de comunicare si lucru in echipa,
- Carnet categoria B reprezinta un avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

Top Brands Distribution este una dintre cele mai experimentate companii din Romania, in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.
Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor de larg consum, cu o forta de vanzare de peste 280 de persoane, ce raspund cerintelor a peste 18,000 de clienti din Bucuresti si din alte 18 judete ale tarii.