Evaluator Web Lionbridge

Lionbridge Technologies, Inc.

17-08-2008 | EXPIRA LA 23-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Echipa Lionbridge Technologies cu centre operationale in 25 de tari, angajeaza cu norma partiala persoane fizice autorizate, fluente in limbile Romana si Engleza, domiciliate in Romania, pentru a se alatura echipei de evaluatori web.


CERINTE

-O cunoastere practica a limbii Engleze este importanta
-Cautam persoane cu cunostinte despre Internet si cu acces la Internet
-Experienaa in domeniul IT constituie un avantaj dar nu este un criteriu de baza
-Daca nu sunteti de origine romana, trebuie sa stati in Romania de cel putin 5 ani
-Certificat recunoscut de limba Engleza (de ex. Cambridge) reprezinta un avantaj

Lucrul implica evaluarea motoarelor de cautare pe net. Programul este flexibil, astfel incat se poate adapta vietii de familie, fiind ideal pentru cineva care cauta un echilibru intre serviciu si viata particulara (10-20 ore pe saptamana).

Aplicati la adresa: ro.raters.bal@lionbridge.com cu o copie a CV-ului redactat in limba Engleza si o scrisoare de intentie care sa detalieze aptitudinile, hobby-urile si ariile dvs. de interes precum si experienta, nationalitatea si tara de rezidenta.


BENEFICII OFERITE

Lionbridge Technologies ofera sanse egale la angajare


DESCRIEREA FIRMEI

Lionbridge Technologies, Inc. (Nasdaq: LIOX) este un furnizor de top de servicii de globalizare si testare. Lionbridge combina resursele globale cu metodologii de administrare proiecte consacrate pentru a functiona ca un partener pentru serviciile de externalizare pe tot parcursul duratei de viata a produsului si continutului unui client -- de la dezvoltare la globalizare, testare si intretinere. Organizatiile globale din toate domeniile se bazeaza pe serviciile Lionbridge pentru a-si mari cota pe piata internationala, a adopta rapid produsele si continutul global, si amortiza investitiile in dezvoltarea de aplicatii proprii si in sisteme IT. Cu sediul in Waltham, Mass., Lionbridge detine mai mult de 50 de centre operationale in 25 de tari si asigura servicii sub marcile Lionbridge si VeriTest. Pentru a afla mai multe, vizitati site-ul http://www.lionbridge.com