Detectivi sociali - ASCOL

AS Col.umna Club

15-02-2012 | EXPIRA LA 16-03-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Detectivi sociali                                                                    

ASCOL-Club isi exprima disponibilitatea de relationare si colaborare cu institutiile statului pentru detectarea si combaterea actiunilor de coruptie si abuz din societate,  a manifestarilor de violenta, huliganism sau cu caracter antisocial.
Astfel, ASCOL se alatura Campaniei declansate de Primaria Sector 2 (Ontanu Neculai) si Primaria Sector 4 (Popescu Piedone) pentru diminuarea fenomenului de coruptie. Protocolul de colaborare incheiat de aceste sectoare cu Politia Locala si Directia Generala Anticoruptie (D.G.A.) din Ministerul Administratiei si Internelor constituie un exemplu demn de urmat.
Indemnul Primarului Cristian Popescu Piedone este: ,, Nu dati cinstea pe rusine!,,
In vederea ducerii la indeplinire a obiectivelor sale statutare, Asociatia ASCOL scoate la concurs in toate judetele si sectoarele municipiului Bucuresti urmatoarele posturi:
- DETECTIVI  SOCIALI;
- REDACTORI;
- DETECTIVI PARTICULARI,
- AGENTI DE PAZA,
- INFORMATICIENI
Activitatea de investigare se va desfasura in regim de voluntariat, part-time si se va baza pe colectarea de informatii, publicatii, inregistrari video.
Plata se va efecta pe baza de comision, conform contractului incheiat intre filiala de judet sau a Municipiului Bucuresti si institutiile media locale (presa, radio,
televiziune).
Contractele de colaborare incheiate intre parti, cat si materialele de difuzat, vor fi avizate pentru autentificare de colectivul redactional ASCOL-sediul central.


CERINTE

- cadre militare in rezerva din sistemul de aparare.ordine publica si siguranta nationala;
- disponibilizati, specialisti cu experienta in domeniu investigatiei;
- jurnalisti, redactori, traducatori.


BENEFICII OFERITE

Confidential


DESCRIEREA FIRMEI

ASCOL = Asociatia cadrelor militare in rezerva din sistemul de aparare si siguranta nationala.