Broker in Asigurari

Destine Broker de Asigurare

04-10-2012 | EXPIRA LA 03-11-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

V-ati dorit intotdeauna sa fiti propriul dumneavoastra sef, sa faceti ca activitatea dumneavoastra sa depinda in principal de propria persoana, sa aveti o echipa a dumneavoastra pe care sa o alegeti personal si cu care sa lucrati cum va place pentru a va atinge propriile obiective? Atunci ati gasit ceea ce aveti nevoie!
Acest job trebuie privit ca pe o afacere proprie pentru ca asta este. Cu cat va implicati mai mult, cu atat profiturile sunt mai mari. Puteti sa va dezvoltati afacerea cat de mult doriti, aceasta depinzand in principal de dumneavoastra!
Nu vi se impune un targhet din partea societatii; acesta vi-l stabiliti dumneavoastra singuri si tot dumneavoastra veti decide daca il veti atinge si cand.
Noi va stam la dispozitie cu tot sprijinul necesar in ceea ce priveste informatiile in acest domeniu, sfaturi si idei.
Aveti la dispozitie o Platforma de lucru online mereu actualizata si bine organizata tocmai pentru a putea emite cat mai usor si in cel mai scurt timp o polita de asigurare.


CERINTE

- Experienta in asigurari de cel putin 1 an;
- Persoana onesta si sociabila, organizata si atenta la detalii;
- Persoana ambitioasa, hotarata, cu multa incredere in fortele proprii si cu dorinta de a duce la indeplinire tot ceea ce isi propune;
- Prospectarea continua a pietei pentru a gasi persoane carora sa le propuneti oferte de asigurare;
- Prospectarea pietei pentru a gasi colaboratori, in cazul in care doriti ca afacerea dumneavoastra sa creasca si sa va aduca profituri tot mai mari;
- Crearea unui portofoliu de clienti si marirea acestuia luna de luna;
- Calculator conectat la internet precum si detinerea unei imprimante si a unui scanner.


BENEFICII OFERITE

In cadrul societatii Destine Broker de Asigurare beneficiati de comisioane atractive, recunoasterea meritelor, distinctii si bonusuri.
Cei cu rezultate extraordinare pot ajunge chiar si actionari in cadrul societatii!


DESCRIEREA FIRMEI

DESTINE BROKER DE ASIGURARE este o societate de brokeraj în asigurări specializată în reprezentarea şi apărarea intereselor clienţilor săi în raporturile cu societăţile de asigurări. Este în măsură să negocieze cele mai avantajoase oferte pentru produsele şi serviciile de asigurări existente în prezent pe piaţa asigurărilor din România.
Colaborăm cu cele mai reprezentative societăți de asigurări care operează pe piaţa de profil din România.
Suntem o echipă dinamică, în continuă ascensiune.
Avem o ofertă completă: intermediem toate tipurile de asigurări, pensii private, credite bancare.