Au Pair SUA, New York (venituri15000$$)

BRGwork

25-02-2011 | EXPIRA LA 03-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Programul este dedicat tinerelor cu varsta pana in 26 de ani care doresc sa experimenteze viata de familie in stil American. Au Pair-ul trebuie sa asigure pana la 45 de ore pe saptamana pentru ingrijirea copiilor, maxim 10 ore pe zi, maxim 5 zile jumate pe saptamana. Raspunderile Au Pair-ului sunt concentrate in jurul copiilor.

Exemplu familie:
Location: Forest Hills, New York
Number of Children: 2
Ages of Children: 4 and 5 year old boys
Profession of Parents: Healthcare and Marketing
Summary:
The Wade Family is a very nice family who is looking for someone to help care for their 2 children. They’re looking for a female Au Pair who can Drive well, cook and swim. This family does not want an Au Pair who drinks or smokes. Someone who is trustworthy and flexible would be a great fit.


CERINTE

Oricine are suficient de multa dragoste si este dispus sa iubesca copiii Familiei gazda ca si pe fratii sau surorile sale mai mici si se incadreaza in urmatoarele conditii:

-varsta cuprinsa intre 18- 26 de ani
-absolvent cel putin de liceu sau colegiu national, dar ar fi de preferat sa aveti si studii post liceale sau universitare
-nivelul de cunostinte de limba Engleza trebuie sa fie suficient de ridicat pentru a nu intampina probleme pe perioada sederii sau in timpul studiilor
-experienta in ingrijirea copiilor *1); pentru copiii sugari se cere minim 200 de ore de experienta practica
-fara antecedente penale
-posesor al carnetului de conducere
-stare medicala si mentala sanatoasa
-de preferat stare civila: necasatorit(a) deoarece este program de schimb cultural. Aplicantii casatoriti vor si supusi la intrebari si interviuri suplimentare pentru a ne convinge ca se va respecta scopul programului!


DESCRIEREA FIRMEI

BRGwork este agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in 2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta.